Ирландия е обявена за победител в категорията Най-добра луксозна дестинация

...
Ирландия е обявена за победител в категорията Най-добра луксозна дестинация
Коментари Харесай

Ирландия е обявена за най-добра луксозна дестинация за новодошли от luxury travel magazine

Ирландия е оповестена за победител в категорията „ Най-добра първокласна дестинация за новодошли “ на Connoisseur Circle Hospitality Awards 2023.

Наградата беше присъдена до Ирландия от Connoisseur Circle, списание за първокласни пътувания в Германия, Австрия и Швейцария.

Луксозните хотели и дестинации по света се правят оценка за пасажери от жури от туристически публицисти и специалисти от промишлеността, които вземат решение за номинираните и спечелили.

Приемайки премията, изпълняващият длъжността централен маркетинг шеф на Tourism Ireland Луиз Финеган сподели: „ Наистина се веселя, че Ирландия беше оповестена за „ Най-добра първокласна дестинация за новодошли “ в тазгодишните влиятелни награди за гостолюбие на Connoisseur Circle. Това е изключително добра вест, защото преди малко разкрихме нашето ново първокласно предложение: „ Ирландия, където луксът идва естествено “.

„ Нашето обръщение е, че без значение дали релаксирате в открит спа басейн на крайбрежия на езеро, наслаждавайки се на вкусни стриди в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР