Ириней Константинов е на път да си съсипе живота на

...
Ириней Константинов е на път да си съсипе живота на
Коментари Харесай

Дърт мераклия: Ириней Константинов заряза жена си заради 26-годишна актриса

Ириней Константинов е на път да си съсипе живота на остарели години, с помощта на ненадейно избухнала пристрастеност съм млада колежка, научи „ Уикенд ”. 74-годишният артист и шеф на спектакъл „ София ” си паднал по 26-годишната актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, настояват потресени артисти от трупата. Обезумял от пристрастеност, Ириней напуснал половинката си Анна-Мария, с която от години живее, въпреки и без да имат публично подписан брак.
Младата Йоанна-Изабелла стартира работа в спектакъл „ София ” едвам преди 2 години. Още с първите си стъпки на сцената тя прави мощно усещане на шефа си, с който играе в няколко представления. В едно от тях контактите, които реализират на сцената, са изключително близки – „ Развратникът ”. Брюнетката влиза в него на мястото на друга своя колежка. Говори се, че шефът й незабавно си паднал по нея, само че в началото успявал да прикрива и овладява благосклонностите си. С времето обаче те ставали все по-бурни и това естествено довело до утежняване на връзките с формалната му половинка – графичната дизайнерка Анна-Мария, с която живеят дружно от близо 35 години. Двамата към този момент са отгледали децата си и се радват на внуци, само че от появяването на Йоанна-Изабелла в живота им връзката им постепенно, само че необратимо почнала да се разпада. Говори се, че Ириней наскоро е напуснал жена си поради вилнеещата пристрастеност към младата колежка.

Към момента не е известно дали възприятията на шефа са споделени. Той ясно съзнавал, че към този момент е на възраст и няма по какъв начин да чака едно младо момиче да се влюби безумно в него. Но без значение от нейните усеща, Ириней Константинов към този момент нямал предпочитание да дели жилище с Анна-Мария, нито пък тя с него, откакто научила за тайната му пристрастеност. Тази пристрастеност в действителност към този момент от много време не е чак толкоз загадка. Всички в театъра шушукат за неразрешената обич на шефа към хубавата актриса. И скрито се подсмихват, че на „ Развратникът ” му се е приискала млада държанка.

На Йоанна-Изабелла не й било прелестно да се шушукат злословия по неин адрес зад тила й , само че най-малко била спокойна, че благосклонностите на шефа й подсигуряват забавни функции в касови представления на театъра. Докъде ще докара всичко това? Бъдещето ще покаже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg