Ирина Тенчева и съпругът ѝ - продуцентът Иван Христов, бяха

...
Ирина Тенчева и съпругът ѝ - продуцентът Иван Христов, бяха
Коментари Харесай

Какво се случи с Иван и Ирина в болницата

Ирина Тенчева и брачният партньор ѝ - продуцентът Иван Христов, бяха изписани от болничното заведение. За това се похвали самата Тенчева във Facebook, която заяви, че през днешния ден двамата са си взели сбогом с екипа на болничното заведение.

Припомняме, че Тенчева и Христов влязоха незабавно в болница след затруднения подбудени от COVID-19.

Бившата тв водеща изясни, че коронавирусът " трие като запотено стъкло дребните ти " планчета ", " целички ", " борбички ", " задачки ". Тя отдаде специфична респект на всички медицински служащи, които от към този момент година се грижат и пазят човешки животи.

" Всеки ден, всеки един санитар, здравна сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без непотребна поезия да ти покажат, че всичко, което се случва е обикновено и че би трябвало да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този миг... Докато изпълняваха медицинските си задания тези Хора с по 24 часови наряди, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си родственици с месеци, безспирно обхождащи сред стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки измежду природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и съветските поети; за пътешествията им и... за футбола в България, несъмнено. ", написа Тенчева.

Ето какво написа Тенчева във " Facebook ", публикувайки две фотоси. Съпругата на Иван призна в мненията, че двамата още са на антибиотици.

Пост 1/3 #postcovid Днес си казахме сбогом с доктор Зарчева и с превъзходния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД - БЛОК 2, етаж...
Публикувахте от в

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР