Ирина Тенчева и Иван Христов попадат в болница след 7-ия

...
Ирина Тенчева и Иван Христов попадат в болница след 7-ия
Коментари Харесай

Ирина и Иван Христов влязоха в болница с усложнения! Ето какво разказа Тенчева

Ирина Тенчева и Иван Христов попадат в болница след 7-ия ден от заразяването си с ковид. Получават затруднения и се постанова да бъдат приети в болница, като оставят децата на свои близки.

„ Благодаря за загрижеността на всички другари, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през миналите дни, само че на които нямаше по какъв начин да отговоря. За жал влязохме в статистиката на затрудненията от коронавирус след 7-ия ден. Не ни оказа помощ нито голямото ми предпочитание да мина през вируса с повече оптимизъм и холистични подходи, нито типично мъжкото решение на Иван да неглижира. Помогнаха ни ЛЕКАРИТЕ и екипите им, за които, когато събера мислите си, ще споделя повече, тъй като заслужават най-вече доверие и признателност! Наложи се незабавно болнично лекуване. Наложиха се решения и избори, пред които всеки ден се изправят десетки фамилии с деца под карантина, които няма кой да гледа, до момента в който докторите избавят теб. Научих истории с съдбовен край за единия от родителите, сложени в сходна обстановка.

Научих какво превъзходно потомство млади лекари ще поемат грижите за хората в България и какъв брой значимо е да бъдат арестувани тук! Потвърдих убеждението си от първо лице, че коронавирус не е „ грипче ", а безусловно непредвидимо „ влакче " (понякога на ужасите), с чийто маршрут никой доктор и пациент не разполага. Чувствам се изменена от боледуването... и колкото и огромен почитател да съм на концепцията за живия непрекъснато изменящ ни живот... уповавам се тъкмо тази Ирина, която съм през днешния ден, да не остане за дълго.

Надявам се скоро да почистим вируса от телата си. Последиците върху здравето и физическия ни тонус занапред ще заличаваме с времето и с спомагателна здравна грижа и режим. Занижените равнища на възторг, оптимизъм и наслада от естествения ни живот към тяхното възобновяване пътят също няма да е къс и се надявам точно в тази посока да оказа помощ на приятелите, с които споделяме това виртуално пространство тук. Толкова бързо „ превръщане на мисловния хастар " не съм очаквала. Ще пиша в детайли, давам обещание, тъй като се оказва, че доста хора неглижират тъкмо този миг с намирането на себе си „ преди вируса ".

П.П. И въпреки всичко вирусът не заслужава корона! Короната е за всички от другата страна “, написа Ирина Тенчева, която няколко дни отсъстваше от обществените мрежи и съществено тормози другари и познати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР