Ирина Мазганова – редактор на новинарски сайт Кандидатът за общински съветник

...
Ирина Мазганова – редактор на новинарски сайт
Кандидатът за общински съветник
Коментари Харесай

За какво ще работи Ирина Мазганова като общински съветник от ПП „Единение“?

Ирина Мазганова – редактор на новинарски уебсайт

Кандидатът за общински консултант от Политическа партия „ Единение “ желае да работи за по-качествено опазване на здравето , за по-голям обсег на видеонаблюдението в Община Бургас, за здрави детски площадки и уреди в парковете.

„ Общинските съветници не би трябвало да си затварят очите пред проблемите на опазването на здравето, които са десетки – липса на чиновници, технологии и остаряла база. Не е обикновено в цяла Област Бургас да няма детски гастроендокринолог, като най-близките са в Област Варна и Област Стара Загора. Трябва да се работи в посока за привличане на изчезнали тесни експерти “ , стимулира се тя.

„ Преди всички локални избори има взрив на строителството на нови детски площадки, които след това съвсем не се поддържат и стават рискови за децата. Хубаво е да им се обръща внимание и откакто мине вотът, като видеонаблюдение в техния обсег е един от методите за справяне с казуса. Видеонаблюдението на повече места в града ще е дейно и за откриване на доста закононарушения “, добави тя.

Според Мазганова непорочност на паметниците , пазители на историята, е проблем, който постоянно се неглижира . Голяма част от тях са занемарени , а при започване на тази година един падна и премаза млад мъж .

„ Историята би трябвало да се помни и поради това паметниците би трябвало да бъдат съхранявани за поколенията. Фактите са, че тези на Христо Ботев и Васил Левски “, се почистват единствено около честванията, свързани с тях. А не би трябвало да е по този начин “ , изясни тя.

Подкрепете Ирина Мазганова за общински консултант с бюлетина номер 8 и преференция 103 .

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР