Ирина Голева и Атанас Бунтов от Математическата гимназия „Акад. Кирил

...
Ирина Голева и Атанас Бунтов от Математическата гимназия „Акад. Кирил
Коментари Харесай

Ирина и Атанас от Математическата гимназия в Пловдив с национални дипломи за пълно отличие

Ирина Голева и Атанас Бунтов от Математическата гимназия „ Акад. Кирил Попов” са измежду отличените зрелостници – цялостни отличници, които получиха национални дипломи от служебния министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов.
Прочетете още
Тази година 25 възпитаници от 19 учебни заведения от цяла България са носители на влиятелното отличие. Те приключиха образователната 2021/2022 година с цялостни шестици по всички образователни предмети от дипломата за приблизително обучение, както и на държавните зрелостни изпити.

„ Горд съм за постигнатото от вас и ви искам да имате самочувствието на равнопоставеност, да знаете, че вие се конкурирате освен с връстниците си в България, а с всички в целия свят “, сподели проф. Пенов по време на церемонията в Министерството на образованието и науката.

„ Ние живеем в ново софтуерно общество и точно по тази причина ни трябват нови хора, които ще вземат участие в нови, бъдещи публични връзки “, добави той.

Служебният министър на образованието и науката поздрави за триумфа родителите и учителите на на наградените. Заедно с националните дипломи те получиха и електронни книги от МОН.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР