Ирина Бокова се сбогува с ЮНЕСКО. След 8 години начело

...
Ирина Бокова се сбогува с ЮНЕСКО. След 8 години начело
Коментари Харесай

Ирина Бокова се сбогува с ЮНЕСКО

Ирина Бокова се сбогува с ЮНЕСКО. След 8 години отпред на организацията, българката съобщи щафетата на французойката Одри Азуле.

Преди тази промяна, Бокова одобри предизвикването да открехне вратите на кабинета на генералния-директор, особено за феновете на bTV и Светослав Иванов.

Първоначалният проект беше да вземем изявление от Ирина Бокова. Днес тя има към 20 срещи и става известно – прекарва множеството време на крайник. Това е и повода това изявление да стартира на крайник, в един кабинет, в който са се случвали и се случват доста забавни и значими неща.

Какво имате на бюрото ?
– О,на бюрото сега, не го гледайте, защото е доста комплицирано. На бюрото имам, това е последният брифинг, това е досието, съглашението, което подписахме одеве с господин Банов за 6 година продължение на центъра за нематериално завещание под егидата на ЮНЕСКО.

– Като погледнете през прозореца, в случай че ви върна 8 година обратно, тази панорама по какъв начин ви работи, ще ви липсва ли?

– Това е Айфеловата кула, откъм гърба е Дефанса, пред нас е Военното учебно заведение, също един остарял исторически комплекс. Мисля, че това е една от най-красивите гледки тук, в Париж.

– Ще ви липсва ли ?
Да, значително, само че защото ще извозвам доста време тук, се надявам, че ще бъда още веднъж обвързвана с Франция.

Ирина Бокова – равносметката за триумфите, неуспехите, отдръпването на Съединени американски щати, българската борба за Организация на обединените нации, Азербайджан и бъдещето. Едно изявление от кабинета с панорама към Айфеловата кула тази неделя в предаването " 120 минути " със Светослав Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР