Ирина АСИОВА - ДИАМАНТПо желание на читатели ще отворя дума

...
Ирина АСИОВА - ДИАМАНТПо желание на читатели ще отворя дума
Коментари Харесай

Навални - поне да бяха излъгали талантливо

Ирина АСИОВА - ДИАМАНТ
По предпочитание на читатели ще отворя дума за българската диря в тазгодишните Оскари. " Навални "! 
Това е бг-следа не просто в Оскарите, а в забъркването на един шпионски трилър, който гледаме в действително време с действителни последици и пластове. И в случай че получи " Оскар ", това ще значи, че Академията взима страна. 
Това, което е било замислено като епопея на забравения Навални, обаче вместо да му изпише веждите, сякаш му е изболо очите. Цялата работа наподобява много неудобно сценографирана. Навални не просто си играе зле ролята, а наподобява нарцистично смахнат. И не просто, неоснователен, а напряко неприятен. 
На Христо Грозев пък е дадена ролята на хай тек нърда на Джеймс Бонд, който с две траквания по клавиатурата намира от дълбокия съветски нет телефонните номера на отровителите на съветския опозиционен водач. Като за данните заплаща от джоба си. И вика: единствено да не разбере жена ми! 
Не, не се подигравам, това си е имитация от кино лентата. После сядат и почват да ги набират един по един, до момента в който най-тъпият клъвва и си изпява всичко. По телефона! Щото съветските секрети служби са цялостни с кретени. Били се пробвали да отровят Навални с новичок в гащите! Пълни дебили!
Путин потиснат, да живей Навални. 
На финала Алексей Анатолиевич се завръща героичен в Русия, където всъщност непринудено се предава на управляващите и бива заточен в Сибир. И тъй като като отидеш в Сибир, дорогие друзя, всички те не помнят, две години по-късно се постанова да си напомним кой беше тояЕ с номинация за Оскар. А Христо Грозев дава изявленията от Ел Ей. 
Значи, вижте, аз не съм преднамерен човек.
Не изключвам всичко да е било тъкмо по този начин. И даже съм уверена, че съветските секрети служби са цялостни с идиоти. 
И нямам нищо срещу да ме лъжат даже. Но интелигентно и надарено.> фейсбук> П.С. Коментарът е писан преди формалното оповестяване на премиите " Оскар "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР