Ирен Кривошиева не издържа и напусна една от скорошните театрални

...
Ирен Кривошиева не издържа и напусна една от скорошните театрални
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева избухна: Душата ме заболя! Напускам, политиката е мръсна работа

Ирен Кривошиева не устоя и напусна една от скорошните театрални постановки, на които е участвала. Актрисата, която в никакъв случай не се е крила от мнението или позицията си по даден въпрос, не направи изключение и в този момент, а почитателите й в обществените мрежи одобрих с екстаз признанието.
„ Напуснах постановката „ Хага “ в Народния спектакъл. „ Политиката е мръсна работа “ и няма място в театъра. Не съм русофоб, нито русофил само че като актриса зная едно: Не бива да се подиграваме с класици като Пушкин и Чехов с неговата „ Вишнева градина “. Така стартира поста във фейсбук на Ирен Кривошиева, която, оказа се, напълно не е единствената, която се е отвратила от старта на театралния сезон.
Актьорът даже да ненавижда на сцената го прави с обич, а театъра възпитава добродетели. Душата ме заболя, когато гледах по какъв начин се използва изкуството за политически цели “, гласи поста на Кривошиева в обществените мрежи.
Очевидно реакциите оттук насетне ще са много взривоопасни, изключително откакто случилото се в театъра става публично притежание след появяването си в обществените мрежи, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР