Иранският национал Сардар Азмун се присъедини към отбора на лагера

...
Иранският национал Сардар Азмун се присъедини към отбора на лагера
Коментари Харесай

Новият нападател на Зенит вече е при отбора

Иранският национал Сардар Азмун се причисли към тима на лагера в Испания. 24-годишният нападател беше платен за 12 млн. евро от Рубин и от него се чака да направи мощен тандем в офанзивата на питерци с Артьом Дзюба.

" След Купата на Азия имах потребност от дребна отмора. Ръководството на Зенит и треньорският щаб ме схванаха, като ми разрешиха да прекарам няколко дни у дома. Освен това, трябваше да реша въпроса с издаването на виза. Когато всичко беше уредено, хванах първия аероплан за Испания ", съобщи Азмун.

«Зенит-ТВ»: Сердар Азмун прибыл в расположение команды pic.twitter.com/OlIX8ZVCMu
— ФК «Зенит» (@zenit_spb) 8 февруари 2019 година
" Много се веселя, че ще играя в Зенит. Надявам се да показвам качествата си в цялостна степен, а тимът да реализира задачите си, които са сложени. Обещавам да давам всичко от себе си, с цел да веселя почитателите ", продължи " Иранския Меси ".

" В Рубин прекарах мощни години. Научих доста от Курбан Бердиев, въпреки че не е по никакъв начин елементарно за футболистите да отговорят на неговите условия. Аз постоянно ще съм му признателен за това, което направи за мен ", призна нападателят.

Добро пожаловать в «Зенит», Сердар! #ДавайЗенит pic.twitter.com/gGxqcpwFp8
— ФК «Зенит» (@zenit_spb) 8 февруари 2019 година
Азмун вкара 4 гола за Рубин през първия полусезон. Неговият контракт със Зенит е за 3,5 години. Очаква се иранецът да дебютира публично в 1/16-финала от Лига Европа против Фенербахче на 12 февруари.

Зенит е водач в съветското състезание с 34 точки. Освен Азмун, клубът от Санкт Петербург притегли през зимната пауза Вилмар Бариос от Бока Хуниорс и Ярослав Ракицкий от Шахтьор (Донецк), а Емилионо Ригони се завърна след интервал чартърен в Аталанта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР