Иранските хакери, които влизаха в албанските правителствени системи в продължение

...
Иранските хакери, които влизаха в албанските правителствени системи в продължение
Коментари Харесай

Хакери публикуваха всички лични данни на албанския премиер Еди Рама

Иранските хакери, които влизаха в албанските държавни системи в продължение на 14 месеца, не престават да разгласяват чувствителни данни. Този път на мушката им беше министър председателят на Албания Еди Рама, заяви АВС News, представена от NOVA.

В Телеграм хакерите разгласиха всички персонални данни на ръководителя на албанското държавно управление. Сред тях са персоналната карта, паспорти, домакински адрес и други данни. Публикувана е също информация за всяко влизане и излизане на Рама от Албания от 2005 година до май тази година.

Според източниците, документът съдържа данни за 394 пътувания на премиера, от които множеството са били със аероплан, само че някои от тях са осъществени с автомобил от Албания през граничните пунктове с Гърция или Северна Македония.

Прави усещане, че е пътувал доста постоянно със скъпи чартърни полети, а най-честата дестинация на Рама е била Турция.

От данните на системата TIMS, оповестени от иранската хакерска мрежа „ Father`s Justice ”, се твърди, че тази година от 15 полета на Рама отвън Албания 13 са чартърни.

Хакерите разгласиха данните в миг, когато ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен беше на посещаване в Тирана.

Хакерите разгласиха на своята уеб страница и данни за шефа на албанската загадка работа ШИШ Хелидон Бендо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР