Иранските хакери, които влизаха в албанските правителствени системи в продължение

...
Иранските хакери, които влизаха в албанските правителствени системи в продължение
Коментари Харесай

Хакери публикуваха лични данни на албанския премиер Еди Рама

Иранските хакери , които влизаха в албанските държавни системи в продължение на 14 месеца, не престават да разгласяват чувствителни данни. Този път на мушката им беше министър председателят на Албания Еди Рама , заяви АВС News.

В Телеграм хакерите разгласиха всички персонални данни на ръководителя на албанското държавно управление. Сред тях са персоналната карта, паспорти, домакински адрес и други данни. Публикувана е също информация за всяко влизане и излизане на Рама от Албания от 2005 година до май тази година.

Според източниците, документът съдържа данни за 394 пътувания на премиера , от които множеството са били със аероплан, само че някои от тях са осъществени с автомобил от Албания през граничните пунктове с Гърция или Северна Македония.
 

Прави усещане, че е пътувал доста постоянно със скъпи чартърни полети , а най-честата дестинация на Рама е била Турция.
От данните на системата TIMS, оповестени от иранската хакерска мрежа „ Father's Justice ”, се твърди, че тази година от 15 полета на Рама отвън Албания 13 са чартърни.

Хакерите разгласиха данните в миг, когато ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен беше на посещаване в Тирана.

Хакерите разгласиха на своята уеб страница и данни за шефа на албанската загадка работа ШИШ Хелидон Бендо .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР