Иранската волейболна федерация (IRIVF) е предложила на старши треньора на

...
Иранската волейболна федерация (IRIVF) е предложила на старши треньора на
Коментари Харесай

Иран иска Владимир Алекно за селекционер, той обмисля

Иранската волейболна федерация (IRIVF) е предложила на старши треньора на съветския гранд Зенит (Казан) Владимир Алекно поста селекционер на мъжкия народен тим. Президентът на локалната федерация Мохамад Даварзани е признал пред организация Тасним, че се възнамерява да се наеме топ треньор, защото желае да се борят за медали на Олимпиадата в Токио следващата година, като Алекно е един от любимците за поста.

Самият Владимир Алекно удостовери новината, само че посочи, че към момента не е решил дали да одобри. " Да, иранската федерация по волейбол в действителност се свърза с мен и разговаряхме. Има огромно предпочитание от тяхна страна. Още не съм споделил " Не! ", само че не съм и отказал. Ще отделя малко време да помисля и да реша ", сподели Алекно в изявление за Бизнес ONLINE.

Алекно към този момент е бил кандидат за селекционер на Иран през 2014 година, само че тогаа бе определен Слободан Ковач.

През март Иран се раздели с черногорския експерт Игор Колакович, който бе отпред на тима от 2017 година. След това се появиха редица клюки кой прославен треньор ще води " персите " - от българите Радостин Стойчев и Пламен Константинов, през Хулио Веласко до Анджело Лоренцети и Лоренцо Бернарди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР