Иранската компания Iran Khodro представи нов хечбек на базата на

...
Иранската компания Iran Khodro представи нов хечбек на базата на
Коментари Харесай

Peugeot 206 се възроди като нов модел на иранци

Иранската компания Iran Khodro показа нов хечбек въз основата на познатото в Европа Peugeot 206. Колата е издигната на същата платформа, само че от компанията описват, че ще модернизират платформата, с цел да я приспособяват към модерния водач. Хечбекът дебютира като концепт, като се чака скоро да забележим и серийната му версия, описват от khodrobank.com.



Колата разполага с 1.6-литров бензинов атмосферен мотор със 110 конски сили и механична трансмисия с пет предавки. Все отново купувачите ще имат опция да получат и шест предавки, като не се загатва дали тази версия ще е с автоматизирана или още веднъж с механична промяна на предавките. Допълнително ще може да бъде поръчана система за непоклатимост, система за следене на налягане в гумите и датчици за дъжд и светлина. Клиентите ще могат да получат и навигационна система със седем инчов екран в средата на таблото.

Дизайнът на колата няма нищо общо с този на Peugeot 206 и дизайнерите на компанията са се постарали той да се отличава фрапантно от този на френския хечбек. Очаква се производството да стартира през септември идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР