Иран ще достави още бойни дронове и ракети на Русия,

...
Иран ще достави още бойни дронове и ракети на Русия,
Коментари Харесай

Иран ще достави още дронове и ракети на Русия

" Иран ще достави още бойни дронове и ракети на Русия ", съобщи Си Ен Ен, като се базира на източници от разследваща работа на Съединени американски щати.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7967
" Техеран счита да въоръжи Москва с към 1200 реактивни снаряда и бойни безпилотни самолета. Очаква се Русия да получи партида от 200 дрона още при започване на ноември. Летателните апарати ще бъдат превозени в раздрънкан тип от Ислямската република в съветския град Астрахан. В пристанището на брега на Каспийско море дроновете бъдат съединени, маркирани с опознавателни знаци на въоръжените сили на Москва и превозени към Украйна ", добави американската телевизия.

" Освен това близкоизточната страна счита да достави  на Русия ракети с дребен обхват на деяние (с дължина на полета от 500 до 1000 километра) земя-земя. Броят на реактивните снаряди и сроковете  за доставка не са конкретизирани ", уточни още Си Ен Ен.

" Последната иранска оръжейна пратка наброяваше 450 дрона-камикадзе. Руските сили към този момент ги използваха ", добави медията от Съединени американски щати.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР