Иран предупреди Израел, че може да преразгледа ядрената си позиция,

...
Иран предупреди Израел, че може да преразгледа ядрената си позиция,
Коментари Харесай

Иран заплаши Израел с промяна на ядрената си политика

Иран предизвести Израел, че може да преразгледа нуклеарната си позиция, в случай че нуклеарните му уреди бъдат застрашени.
Както написа The Financial Times, Революционната армия на Иран съобщи, че Техеран може да " преразгледа " нуклеарната си политика, която съгласно западните сили го е сложила на ръба да се трансформира в оръжейна страна.
Предупреждението пристигна в миг, когато Съединени американски щати и Англия оповестиха нови наказания против иранската стратегия за безпилотни самолети в отговор на съботния удар против Израел.
„ Преразглеждане на нуклеарната теория и политика на Ислямска република Иран е много евентуално и допустимо, в случай че подправеният ционистки режим заплашва да нападна нуклеарните центрове на страната ни “, сподели генерал-майор Ахмад Хак Талаб, който следи сигурността на нуклеарната сигурност на Иран уреди.
Хак Талаб предизвести Израел, че всяка експанзия против ирански уреди ще бъде отмъстена против израелски уреди с нуклеарни оръжия, чието наличие еврейската страна в никакъв случай не е признавала.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР