Иран предприе безпрецедентна ответна атака срещу Израел през уикенда, която

...
Иран предприе безпрецедентна ответна атака срещу Израел през уикенда, която
Коментари Харесай

Какво предприе Иран срещу Израел в своята безпрецедентна атака и какво успя да преодолее въздушната отбрана

Иран предприе невиждана ответна офанзива против Израел през уикенда, която включваше стотици ракети и дронове, изстреляни главно от личната му земя, само че също и от подкрепяни от Иран групи в няколко други страни. На процедура всичко, изстреляно против Израел, е било прехванато, преди да влезе на територията на страната, съгласно израелските отбранителни сили, които оповестяват за „ доста дребни вреди “ от офанзивата.

7-годишно момиче, което беше тежко ранено от шрапнел е единствената известна жертва при офанзивата. Детето от бедуинско село в южната пустиня Негев в Израел към момента се бореше за живота си в понеделник.

Нападението на Иран имаше за цел да насити противовъздушната защита на Израел и Съединени американски щати с дронове и крилати ракети и да разчисти пътя за Балистичните ракети на Иран, споделиха двама американски чиновници пред кореспондента по националната сигурност на CBS News Дейвид Мартин. Отне няколко часа на безпилотните самолети и ракетите да пътуват към Израел и сигналите започнаха да зву...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР