Иран планира да влезе в нова фаза на ограничения и

...
Иран планира да влезе в нова фаза на ограничения и
Коментари Харесай

Иран налага безсрочна национална блокада

Иран възнамерява да влезе в нова фаза на ограничавания и безсрочна обсада в опит да поеме надзор над трагичното нарастване на новите случаи на ковид, осведоми ДПА.

" Тези блокади ще влязат в действие от 21 ноември , нужни са за избавяне на човешки живот ", сподели иранският президент Хасан Рохани в телевизионно послание.
 Иран с повече от 40 000 умряли от ковид
Иран с повече от 40 000 умряли от ковид

Ислямската република е с най-вече жертви в Близкия изток - 40 121 умряли

Ограниченията на обществения живот ще продължат безсрочно, до момента в който не спаднат новите случаи и смъртността , добави той.

Хората би трябвало да одобряват горчивия факт, че този проблем ще остане с нас за дълго време и ние ще би трябвало да живеем с този натрапен посетител, разясни Рохани.

Подробностите за новите ограничавания, в това число кои браншове ще бъдат наранени и дали ще има вечерен час, президентът означи, че ще бъдат обявени от спешния щаб преди 21 ноември.
 Иран счупи върха за умряли от COVID-19 за денонощие
Иран счупи върха за умряли от COVID-19 за денонощие

През миналото денонощие са регистрирани 11 780 инфектирани

Според " Ройтерс " рестриктивните мерки ще обиден Техеран и други към 100 обитаеми места. Някои бизнеси и услуги ще бъдат спрени, няма да се позволява в градовете излизане и влизане на коли.

Иранското здравно министерство заяви за 452 умряли от ковид през последните 24 часа , с които в страната стават общо 41 034. Потвърдени са 11 203 нови случая. В Ислямската република има над 740 000 инфектирани с ковид.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР