Иран: Нямаме нищо общо с удара с дрон, който уби

...
Иран: Нямаме нищо общо с удара с дрон, който уби
Коментари Харесай

Иран: Нямаме нищо общо с удара с дрон, който уби трима американци

Иран: Нямаме нищо общо с удара с дрон, който умъртви трима американци. Иран през днешния ден отхвърли обвиняванията, че е виновен за офанзивата с дрон, която умъртви трима американски военнослужещи и рани десетки други на границата сред Йордания и Сирия, с прессъобщение от Министерството на външните работи, предадено от формалната осведомителна организация на Ислямската република.

Тези обвинявания са дефинирани с политическа цел

която е „ да се извърнат действителностите в района “, сподели представителят на Министерството на външните работи Насър Канаани, разяснявайки изказванията на ръководителя на английската дипломация Дейвид Камерън, който прикани Техеран да избере „ деескалация “.

Очевидно е също, че те са повлияни от трети страни

в това число ционисткия режим, който убива деца “, добави Канаани, имайки поради Израел, който е замесен във война с „ Хамас ” в Ивицата Газа след невиждана офанзива от палестинското ислямистко придвижване в южните браншове на нейната територия на 7 октомври.

„ Както към този момент казахме, организациите на съпротивата в района реагират на военните закононарушения и геноцида, осъществени от ционисткия режим и не одобряват заповеди от Иран, вземат решение дейностите си сами, въз основа на личните си правила “, настоя представителят на иранската дипломация.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи през вчерашния ден, че Съединени американски щати ще отговорят на този — първи съдбовен — удар против войските им в района след експлоадирането на войната Израел/Хамас.

 

Източник: Ройтерс / Превод:

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР