Иран и Китай се стремят да сменят сегашната администрация на

...
Иран и Китай се стремят да сменят сегашната администрация на
Коментари Харесай

САЩ се страхуват от Иран, Китай и Русия заради изборите за нов президент

Иран и Китай се стремят да сменят сегашната администрация на Съединени американски щати, водена от президента Доналд , сподели американският консултант по национална сигурност Робърт О`Брайън в изказване в университета Дрейк в Де Мойн (Айова), осведоми БГНЕС.
" Нашите съперници се стремят да нарушат изборния развой и да основат разделяне, те се интересуват по-малко от това кой печели ", сподели помощникът на Тръмп. " Въпреки че някои от тях имат желания във връзка с вероятния резултат от изборите " , продължи той, отговаряйки на въпроса дали американските управляващи следят опитите на непозната интервенция да повлияят на резултата от президентските избори в Съединени американски щати.
 Анализатор от разузнаването на Съединени американски щати притискан да загърби съветската интервенция в изборите Анализатор от разузнаването на Съединени американски щати притискан да загърби съветската интервенция в изборите
Бивш почитан чиновник на американското разузнаване съобщи в недоволство за нередности, станало обществено притежание в сряда, че е б...
По-рано министърът по вътрешната сигурност Чад Улф посочи, че опасността за американските изборни процеси на този стадий идва от Русия, Китай и Иран .
Американското разузнаване упреква Русия в интервенция в изборния развой през 2016 година В продължение на съвсем две години специфичният прокурор проверява тези хипотетични опити за въздействие. Той стигна до заключението, че. Мълър обаче уточни нюансите в следствието, като сподели, че не от него зависи пред съда! А причина за думите му беше фактът, че той не може да му повдигне обвиняване, тъй като Тръмп е с имунитет, който може да смъкна единствено Конгресът, а не тъй като няма предпочитание.
Темата за евентуалната интервенция в изборите в Съединени американски щати постоянно се повдига по отношение на изказванията на американските управляващи по отношение на присъединяване на Русия в сходни дейности. Москва неведнъж отхвърля сходни обвинявания против тях. Както означи през февруари прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, Кремъл съжалява, че с наближаването на идващите избори в Съединени американски щати ще се появяват от ден на ден и повече клевети от този тип. Според Песков сходни изказвания „ нямат нищо общо с истината “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР