Иран е склонен да даде уверения, че няма да се

...
Иран е склонен да даде уверения, че няма да се
Коментари Харесай

Иран готов на промени в ядрената сделка

Иран е податлив да даде уверения, че няма да се стреми да се снабди с нуклеарни оръжия и да одобри промени в съглашението от 2015 година със международните сили, в случай че Съединени американски щати се върнат към договорката и анулират глобите. Това разгласи представител на иранското държавно управление, представен от " Ройтерс ".

" Ако глобите бъдат прекъснати и има връщане към нуклеарното съглашение, има място да се дадат уверения за излизане от задънената улица . Президентът даже предлага дребни промени в съглашението ", сподели представителят.
 Макрон посредничи сред Съединени американски щати и Иран
Макрон посредничи сред Съединени американски щати и Иран

Париж избавя нуклеарна договорка

Днес президентът Хасан Рохани ще изнесе тирада пред Общото заседание на Организация на обединените нации. Той евентуално ще разгласи дали Техеран ще търси разговор със Съединени американски щати за понижаване на напрежението в района.

Рохани остава вратата отворена за дипломация, само че Съединени американски щати би трябвало да анулират глобите и тогава могат да се причислят към общи нуклеарни договаряния с Техеран и другите сили.
 Нетаняху: Ясно е! Иран удари
Нетаняху: Ясно е! Иран удари " Сауди Арамко "

Израел прикани за ограничения против Техеран

Президентът на Ислямската република се чака да призове за основаване на " коалиция на вярата " в Персийския залив, която " ще подсигури свободното корабоплаване, потока на сила и районна непоклатимост в Персийския залив ", разгласи почитан ирански представител пред " Ройтерс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР