Иран е оказал помощ днес на два чуждестранни танкера, претърпели

...
Иран е оказал помощ днес на два чуждестранни танкера, претърпели
Коментари Харесай

Иран е оказал помощ на 44 моряци от танкерите, нападнати в Оманско море

Иран е оказал помощ през днешния ден на два задгранични танкера, претърпели акцидент тази заран в Оманско море, съобщи Франс прес, като се базира на иранската организация Ирна.

" 44 моряци бяха избавени от водата от избавителна група на иранските военноморски сили в провинция Хормозган (в южен Иран) и бяха трансферирани в пристанище Бандар Джаск ", заяви Ирна, като се базира на осведомени източници.

Танкер, нает от тайванската държавна петролна компания за транспортиране на гориво от Близкия изток, беше атакуван, съобщи върховен чиновник на компанията, представен от Ройтерс.

Според шефа на нефтохимическия бизнес отдел на " Си Пи Си Корпорейшън " У Ифан има съмнения, че танкерът " Фронт алтеър ", пренасящ 75 000 тона нафта, е бил ударен от торпедо. По думите му всички членове на екипажа са избавени.

Танкерът за последно е бил видян в Оманския залив край крайбрежията на Иран, откакто е бил претрупан в Обединените арабски емирства, демонстрират корабни данни.-->
 
Images of damaged tanker FRONT ALTAIR via
— Joseph Dempsey (@JosephHDempsey)

Друг танкер - " Кокука кърейджъс ", е потърпевш при обвързвано със сигурността произшествие в Оманския залив, сподели представител на компанията, ръководеща кораба.

Екипажът е напуснал танкера след случая, при който е бил развален корпуса на кораба. Капитанът и моряците са били избавени от различен кораб, който се намирал наоколо, съобщи представителят на " Би Ес Ем Шип мениджмънт " (Сингапур).
 
Reuters: The sources identified The targeted tankers in sea as the flagged Front Altair and the flagged Kokuka Courageous.
— Sana El Younoussi (@SanaAljazeera)

Един член на екипажа на танкера е бил леко ранен и е получил първа помощ на борда на кораба " Коустал ейс ". Говорителят сподели, че " Кокука кърейджъс " не е заплашен от поглъщане, а товарът от метанол е недокоснат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР