Иракските булка и младоженец, чиято сватба завърши с трагедия, след

...
Иракските булка и младоженец, чиято сватба завърши с трагедия, след
Коментари Харесай

Булката и младоженецът, чиито 100 близки загинаха на сватбата им, разказват какво се е случило

Иракските младоженка и жених, чиято женитба приключи с покруса, откакто 100 посетители починаха при пожар тази седмица, споделиха пред Sky News, че са шокирани от случилото се и не могат повече да останат в раздраната от тъга общественост. 

На сватбения им ден починаха 15 родственици на младоженеца, а булката загуби 10 близки. 27-годишният Реван и 18-годишната му младоженка Ханийн споделят, че се усещат " мъртви ", макар че са оживели в пожара. 

При нещастието булката загуби и майка си и брат си. Баща й е в сериозно положение, като е един от близо 150-те ранени. Двамата младоженци споделят, че не могат повече да останат в родния си град. 

" Това е, не можем да живеем повече тук. Всеки път, когато се опитваме да изпитаме благополучие, с нас се случва нещо трагично. Най-добре да тръгваме. Вярно е, че сме живи. Но вътре сме мъртви ", сподели младият мъж. 

Около 900 посетители участваха на сватбата във вторник вечерта. Пожарът избухна към 22.45 часа. Докато първичните отчети допускаха, че пламъците може да са тръгнали от фойерверки, изстреляни, до момента в който булката и младоженецът са танцували, Реван има вяра, че може да е било късо съединяване. 

" Може да е късо съединяване, не знам. Но огънят потегли от тавана. Усетих топлината... Продължи единствено няколко секунди ", описа той. Видеозаписи, споделени малко след нещастието, демонстрират по какъв начин двойката танцува, до момента в който части пламнал материал падат от тавана. Хората стартират да крещят и да бягат. 

Младоженецът сподели, че е оказал помощ на жена си, която не можела да върви поради булчинската си рокля. " Хванах жена си и започнах да я повличам. Продължих да я повличам и се пробвах да я измъкна през вратата на кухнята. Краката й са ранени. "  

Реван съобщи, че в помещението има единствено един пожарогасител, само че той не работи. Младоженецът сподели, че са пуснати шест фойерверки и че татко му се тормозил, че искрите може да прескочат върху роклята на булката и тя да се възпламени.    

" Нашите родственици, нашите другари, нашите близки всички умряха... Преди два дни погребахме чичо Ханин и двете му дъщери. Вчера погребах другия й чичо. Днес погребах щерка му. Баща й е в сериозно положение. Не знаем положението му ", сподели Реван.  

" Леля ми е мъртва. Сестра ми е изгорена. Съпругът й има изгаряния по цялото тяло. Чичо ми загуби седем родственици. Толкова доста хора. И всеки ден чуваме от ден на ден и повече от това. В брачната ни нощ... Какво стана? Какво направих? Защо се случи това? ", разплака се младоженецът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР