iPhone X се прослави още повече, след като оцеля при

...
iPhone X се прослави още повече, след като оцеля при
Коментари Харесай

iPhone X оцеля при падане от височина 3,5 км


iPhone X се популяризира още повече, откакто оцеля при рухване от аероплан
(снимка: CC0 Public Domain)

Невероятна история за iPhone X споделя един от потребителите на форума Diamond Aviators. Неговият смарт телефон пада от голяма височина и освен остава работещ, само че въобще не е потърпевш.

На 8 август консуматор с псевдоним лети със аероплан Diamond DA40 от Колорадо Спрингс до Атланта. В един миг той желае да снима облак и отваря специфичен дребен прозорец. Знае чудесно, че при висока скорост въздушните течения могат да изсмучат смарт телефона през прозореца и по тази причина го държи на разстояние.
още по тематиката
Точно тогава обаче самолетът изпада в лека турбуленция, вследствие на което смарт телефонът е засмукан в прозореца. Самолетът се движел на височина към 3,5 км със скорост към 280 км/ч.

Собственикът въображаемо се сбогува с iPhone, само че на идващия ден посредством остарял iPhone 6s открива, че предходната вечер неговият X модел към момента е подавал сигнали. Затова взема решение да отиде на място и да се опита да откри телефона си.

Оказа се, че устройството е паднало в поле, където порастват соеви зърна. Храстите са високи до кръста, което затруднява намирането на телефона. iPhone X към този момент е бил разводнен, тъй че не дава никакви сигнали.

След повече от час търсене dmloftus намира смарт телефона си – цялостен и недокоснат. Вероятно калъфът, подложен на устройството, е отчасти виновен за оцеляването. По-късно се оказва, че смарт телефонът е изцяло функционален.

Може да се допусна, че храстите са притъпили по-голяма част от скоростта на смарт телефона, а останалото са свършили калъфът и това, че iPhone е паднал на земята, а не на бетон или асфалт. Във всеки случай, поради височината, историята звучи просто необикновено.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР