iPhone 15 Pro Max на Apple е един от най-добрите

...
iPhone 15 Pro Max на Apple е един от най-добрите
Коментари Харесай

5 смартфона, които може да си купите вместо iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max на Apple е един от най-хубавите избори, в случай че си търсите премиум смарт телефон. Той предлага най-новото и най-хубавото от Apple, в това число новия чип A17 Pro, фантастична система от камери, лек титанов корпус, Action бутон и зареждане през USB-C порт. Всичко това е ужасно.

Но няма никакво подозрение – iPhone 15 Pro Max е и много безценен със своята начална цена от над 2200 лв.. Той не е единствената опция, в случай че желаете най-хубавия смарт телефон на пазара, изключително в случай че не сте изключително заинтригувани към екосистемата на Apple. Преди да си купите iPhone 15 Pro Max, ето 5 други смарт телефона, които можете да си да купите вместо него.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Най-очевидната опция на най-високия клас iPhone на Apple идва от Galaxy S24 Ultra на Samsung.

При S24 Ultra разполагате с още по-голям 6,8-инчов LTPO AMOLED 2X екран, който има всички вероятни спецификации. Той предлага динамична периодичност на освежаване, която варира от 1 Hz до 120 Hz, поддържа HDR10+, резолюция 1440 x 3120 пиксела с 505 пиксела на инч (ppi) и доближава оптималната бляскавост от 2600 нита. Само като минем през екрана, Galaxy S24 Ultra към този момент е по-добър от iPhone 15 Pro Max, чиито екран предлага единствено 460 ppi и доближава 2000 нита оптималната бляскавост. На процедура екранът на S24 Ultra също наподобява напряко необикновено.

Устройството разполага и с една от най-впечатляващите конфигурации от четири камери а точно:

200-мегапикселова съществена камера, 10-мегапикселова телефото камера с 3-кратно оптично нарастване, 50-мегапикселова телефото камера с 5-кратно оптично нарастване и 12-мегапикселова ултра-късофокусна камера. Въпреки, че iPhone 15 Pro Max предлага 5-кратно оптично нарастване, S24 Ultra въпреки всичко го превъзхожда с по-високата разграничителна дарба и двата телеобектива, което води до по-детайлни фотоси в непосредствен проект. Освен това 200 МР съществена камера на Galaxy S24 Ultra е просто една от най-хубавите на пазара.

Galaxy S24 Ultra предлага и други преимущества.

Под капака е устройството е оборудвано с най-новия процесор Snapdragon 8 Gen 3 за Galaxy, усъвършенстван особено за устройствата Galaxy. Това значи леко овърклокнати скорости на обработка и по-добра енергийна успеваемост. Освен това устройството идва с 12 GB RAM, тъй че продуктивността е стремително бърза и в никакъв случай не пропуща темп.

Батерията на Galaxy S24 Ultra с потенциал 5000 mAh може елементарно да издържи най-малко ден и половина при умерена до интензивна приложимост. Освен това се зарежда с 45W кабелна скорост и 15W безжична скорост. Освен това се предлага и 4,5W назад безжично зареждане – нещо, което при iPhone 15 Pro Max го няма.

Друго огромно преимущество на Galaxy S24 Ultra е интеграцията на писалката S Pen, която е комфортна за навигация в устройството, очертаване и записване на бележки. То може да се употребява и като дистанционно управление, което е супер комфортно за неща като отдалечен бутон за пандиза. iPhone 15 Pro Max? Той не разполага с нищо сходно на писалката S Pen.

Въпреки, че не е за всеки, функционалностите на Galaxy AI на Samsung са огромно преимущество за линията. Тези функционалности включват потребни неща като превод онлайн, новото търсене „ Circle to Search “ и даже принадлежности за редактиране на фотоси. Някои други функционалности не са толкоз потребни, като да вземем за пример Chat Assist, само че съществуването на най-новите принадлежности с изкуствен интелект може да улесни живота.

И в този случай ще би трябвало да платите много. По-точно малко над 2050 лв., само че в случай че нямате нищо срещу да се потопите в света на Android, Samsung Galaxy S24 Ultra е невероятна опция на iPhone 15 Pro Max.

OnePlus 12

Ако желаете нещо по-различно от всеобщите устройства като iPhone или Samsung Galaxy, OnePlus предлага някои чудесни благоприятни условия. Това включва и най-новата версия на компанията – OnePlus 12.

OnePlus 12 разполага с превъзходен 6,8-инчов LTPO AMOLED екран с компактност 510 ppi и динамична периодичност на освежаване 120 Hz. Дисплеят е с извити ръбове, които оказват помощ да се обезпечи още по-завладяващо преживяване. Разбира се, това значи, че може да имате някои инцидентни докосвания и дейности заради извитите ръбове, само че просто е належащо известно време, с цел да свикнете.

OnePlus прави смарт телефони с впечатляващи спецификации и OnePlus 12 не е изключение. Той е екипиран с чип Snapdragon 8 Gen 3 и 12 GB или 16 GB RAM. В взаимозависимост от опцията, която сте избрали. Това несъмнено е повече от 8-те GB RAM в iPhone 15 Pro Max, тъй че OnePlus 12 е звяр във връзка с продуктивността.

Ако желаете страхотна камера, OnePlus 12 има такава. Той разполага с 50 МР съществена камера, 64 МР телефото камера с 3-кратно оптично нарастване и 48МР ултра-късофокусна камера. Селфи камерата е 32MP, което е повече от тези при множеството съперници. На всичкото от горната страна OnePlus 12 има Hasselblad конфигурация на цветовете за по-добри цялостни цветови профили и баланс на бялото в фотосите за реалистични резултати.

И най-после, OnePlus 12 предлага невероятна устойчивост, когато става въпрос за живота на батерията. Батерията с потенциал 5400 mAh може елементарно да издържи към два дни. Предлага се и бързо 80W кабелно зареждане и 50W безжично зареждане. Получавате всичко това на начална цена от 1949 лв..

Гугъл Pixel 8 Pro

Ако желаете оптимално изчистен елементарен смарт телефон с Android без спомагателни настройки на потребителския интерфейс, Гугъл Pixel 8 Pro не е неприятен избор.

С устройствата Pixel получавате напълно „ стоков “ Android, сходно на iOS. Pixel 8 Pro употребява персонализирания чип Tensor G3 на Гугъл за по-добра продуктивност и енергийна успеваемост спрямо предходните Pixel-и. Въпреки, че предходните генерации на чипа Tensor имаха проблеми с прегряването, при G3 те са фрапантно понижени. Освен това със своите 12 GB RAM той няма проблеми с нищо.

Pixel 8 Pro има и приказен камера. Получавате 50-мегапикселова съществена камера, 48-мегапикселова ултра-късофокусна камера и 48-мегапикселова телефото камера с опция за 5-кратно оптично нарастване. За правене на селфита е планувана 10,5-мегапикселова предна камера. Въпреки, че камерата може да не е на толкоз високо равнище, колкото при S24 Ultra, Pixel 8 Pro се отличава със снимането на реалистични, същински фотоси. Трудно е да се направи неприятна фотография с устройство Pixel и това важи с цялостна мощ за Pixel 8 Pro.

Pixel 8 Pro също по този начин е добър избор за смарт телефон с изкуствен интелект. Искате да премахнете нежелани обекти в изображенията си или да преместите хора? Magic Editor е разполагаем. Разбира се, не е единствено това, устройството е „ цялостно “ с ИИ. Стартовата цена на устройството е малко над 1700 лв..

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max е страховит смарт телефон, само че размерът му е малко…големичък. Ако не желаете нищо друго с изключение на iPhone, тогава може би ще би трябвало да разгледате по-малкия iPhone 15 Pro.

Той предлага най-вече същите функционалности като iPhone 15 Pro Max. Той има 120Hz ProMotion Always-On екран, A17 Pro чип, 8GB RAM, Action бутон и USB-C зареждане. Освен това има система от камери с три обектива, тъй че към момента можете да вършиме страхотни фотоси и видеоклипове.

Основната разлика е, че iPhone 15 Pro има доста по-удобен за ръководство 6,1-инчов екран. Той е доста по-лесен за потребление с една ръка. Освен това iPhone 15 Pro не разполага с новия телеобектив, с който е екипиран iPhone 15 Pro Max, тъй че той предлага единствено 3х, а не 5х оптично нарастване. Освен това, защото iPhone 15 Pro е по-компактен, той има по-малка батерия, тъй че няма да издържи толкоз дълго, колкото Pro Max. Неговата начална цена е към 1900 лв..

iPhone 15 Plus

Ако в действителност желаете огромен iPhone като iPhone 15 Pro Max, само че желаете да спестите малко пари, помислете за iPhone 15 Plus.

С iPhone 15 Plus към момента получавате огромния 6,7-инчов размер на екрана, макар че моделът Plus е екипиран с елементарен OLED екран, който се лимитира до 60 Hz периодичност на освежаване и не предлага Always-On функционалността. Дори и по този начин, към момента получавате този огромен екран, а от време на време това е в действителност значимо. iPhone 15 Plus има и доста огромна батерия.

Тази година Apple даде огромен подтик на базовите модели, като вкара динамичния остров, 48-мегапикселовата съществена камера, а също и зареждането посредством USB-C порт. iPhone 15 Plus не разполага с телефото обектив, само че въпреки всичко има страхотна система от две камери. И въпреки че разполага с чипа A16 Bionic, който дебютира с миналогодишните iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, той към момента е доста бърз и кадърен чип, който би трябвало да е повече от задоволителен, с цел да се справите с ежедневните си задания.

Въпреки, че iPhone 15 Plus няма титаниева рамка, както iPhone 15 Pro Max, Apple промени задното стъкло. Вместо гланцово, Apple мина към ново, матово стъкло. То е доста по-удобно за държане, не притегля толкоз доста пръстови отпечатъци и като цяло наподобява доста добре. Въпреки че цветовете са най-вече приглушени, розовият наподобява фантастично.

Най-хубавото обаче е, че цената на iPhone 15 Plus стартира от към 1700 лв.. Той е доста по-достъпен от iPhone 15 Pro Max и към момента получавате преимуществата на огромния екран, дългия живот на батерията, 48-мегапикселовата камера, динамичния остров, iOS 17 и зареждането през USB-C и всичко това за към 500 лв. по-малко.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР