ИПА е архитектурният екип избран да реализира голямата мечта на

...
ИПА е архитектурният екип избран да реализира голямата мечта на
Коментари Харесай

Избраха архитектурен екип на проекта за стадион Българска армия

ИПА е архитектурният екип определен да осъществя огромната фантазия на CSKA Sofia FC за лично, съвременно и мултифункционално спортно оборудване. Новината оповестиха от самата компания.

" Ключов миг в реконструкцията на стадион " Българска войска “ е той да дава отговор на всички настоящи и нови условия от страна на УЕФА. Една от задачите е стадионът да бъде категоризиран в четвърта категория, което ще разреши на него да се организират футболни мачове от огромни шампионати, в това число полуфинали от УЕФА " Шампионска лига “.

Водещо в плана е вдъхването на нов живот на тази зона, възстановяване на прилежащата инфраструктура, облагородяване на близките пространства и основаване на нови зони с опция за отдих и отмора. Предвидено е връщане на 40 дка за свободно прилагане в парк “Борисова градина “ посредством отделяне на зелени площи и алеи, както и засаждането на над 300 нови дървета ", пишат от ИПА на страницата си във Фейсбук.

Повече за проектa може да се прочете ТУК .

Водещи проектанти са: арх. Александър Хаджиев, арх. Ангел Христов, арх. Калоян Дилов, арх. Михаил Силков, арх. Надежда Илиева
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР