IoT има потенциал да трансформира бизнеса и обществените услугиИнтернет на

...
IoT има потенциал да трансформира бизнеса и обществените услугиИнтернет на
Коментари Харесай

Правилното внедряване на иновации движи развитието

IoT има капацитет да трансформира бизнеса и публичните услуги

Интернет на нещата уголемява доста обсега на осведомителните технологии и им разрешава да въздействат непосредствено на заобикалящата ни среда, споделя Анастас Шопов (източник: ERP.BG)

Навлизането на осведомителните технологии във всяка активност и напредъка на фирмите в Индустрия 4.0 са основни трендове. Те оформят сегашното и бъдещето на фирмите, а концепции като IoT (интернет на нещата) имат капацитет да трансформират освен бизнеса, само че и огромна част от публичните услуги, съобщи Анастас Шопов, ръководещ шеф на софтуерната компания ERP.BG по време на форума Business Excellence 2022.

В основата на сполучливата цифровата промяна е потреблението на технологии, които дават опция да се прави бизнес по напълно нови модели, съобщи мениджърът. Според него, главен фактор за напредък и развиване не е внедряването на нововъведения, а вярното им използване, което води до по-добри резултати за бизнеса.

„ IoT е измежду най-актуалните технологии през днешния ден. Преди време интернет даде опция на хората да поддържат връзка между тях по напълно нов метод, а идната стъпка е да включим и всякакви други неща в връзката. Както ние имаме сетива като усет, досег, зрение и подушване, с помощта на които вършим преценка и заключения, по този начин и IoT може да извлича данни от действителността и да ги трансформират в цифровата среда “, разясни Шопов.
още по тематиката
По неговите думи, IoT разрешава да свържем действителния и цифровия свят, а устройствата да „ приказват “ между тях. „ Това ще ни даде неограничени благоприятни условия за автоматизация и тотално ще промени метода ни на работа и живот “, показа Анастас Шопов.

Форумът Business Excellence подчертава върху новаторски и настоящи модели за ръководство на бизнеса и подкрепяне на предприемачеството, в частност – върху бизнес превъзходството. То се свързва с използване на изключителни практики в организацията и реализиране на високи резултати – интегрирана селекция от сполучливи практики, посредством които да развием бизнеса до най-хубавото, което може да бъде.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР