iOS 13 донесе доста позитивни промени за собствениците на по-нови

...
iOS 13 донесе доста позитивни промени за собствениците на по-нови
Коментари Харесай

iOS 13 промени играта

iOS 13 донесе много положителни промени за притежателите на по-нови модели iPhone и iPad, а една от най-приятните новости е опцията да свържем таблета или телефона си с безжичен джойстик за Xbox или Playstation.
 Apple, iOS 13 и подобренията в новата операционна система
Какво ще спечелим, в случай че свалим iOS 13

Тъмен режим, по-голяма продуктивност и още куп усъвършенствания

Така към този момент запалените геймъри няма да се ядосват с не всеки път комфортните виртуални бутони, изключително що се отнася до по-динамични и комплицирани игри, изискващи по едно и също време ръководство на доста и разнообразни функционалности.

При DualShock 4 контролерите на PS4 свързването става като натиснем бутона с логото на Playstation и Share бутона по едно и също време, с цел да активираме режима на свързване.

При джойстика на Xbox пък просто би трябвало да натиснем дребното копче за свързване в предната част на джаджата. Ако бутонът с логото на Xbox стартира да мига, значи сме на прав път.

След като вкараме джойстика в режим на свързване, той би трябвало да се появи в Bluetooth настройките в Settings приложението на iOS, където просто кликаме върху него и по този начин свързването е приключено.
 Activision, Call of Duty: Mobile и по кое време ще се появи играта за iOS и Android
Call of Duty: Mobile излиза за iOS и Android напълно скоро

Играта ще е безвъзмездна и с Battle Royale режим

Оттук натам можем просто да се радваме на това, че ръцете ни към този момент няма да парят, стискайки телефона или таблета в продължение на часове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР