Investor Media Group прави поредната крачка към обогатяване на портфолиото

...
Investor Media Group прави поредната крачка към обогатяване на портфолиото
Коментари Харесай

Американското бизнес списание Bloomberg Businessweek започва да излиза на български

Investor Media Group прави следващата крачка към обогатяване на портфолиото си от медии и разширение на мултиканалната си тактика и от 15 април стартира да издава ново списание, без аналог у нас. Bloomberg Business w eek е новото бизнес списание на българския медиен пазар.

В него ще откриете задълбочено и професионално журналистическо наличие, квалифицирано от необятен кръг външни български специалисти и създатели, както и разбори и мнения за икономическия, финансовия и геополитическия живот от най-известните български стопански публицисти и анализатори. Редакторският екип на Bloomberg Businessweek в България ще предлага на читателите и специфични изявленията с водачите на предприемаческата екосистема и с най-големите бизнес имена освен в страната, само че и в света.

Списанието е измежду най-известните и реномирани бизнес издания в Съединени американски щати и Европа и има 91-годишна история. Стартът му в България е резултат от дългогодишно сполучливо партньорство сред международната медийна компания Bloomberg L.P. и Investor Media Group . С придобиването на лиценза за издаване на Bloomberg Businessweek , Investor Media Group ускорява още повече съдействието си със международната медийна компания и продължава задачата си да предлага на българската бизнес публика разнородни и мултиплатформени формати, посредством които да доближи до потребната и значимата за тях информация.

" Стартът на списание Bloomberg Businessweek е стъпка, която планираме още от началото на Bloomberg TV Bulgaria. Сега, когато Bloomberg TV Bulgaria към този момент е най-утвърдената телевизия за бизнес общността в България, а уебсайтът й бележи непрекъснат растеж, ускоряваме наличието на марката още повечe - към този момент и в печатен вид, тъй като стойностните печатни медии постоянно ще имат непокътнато място на пазара у нас. Нашата задача в Investor Media Group е да предлагаме първокласен и професионално квалифициран медиен артикул във всяка форма и за всяка среда, без значение дали телевизионна, радио, цифрова или печатна.

Много се веселя, че стартът на новото списание съответствува и с два други доста значими мотива за Investor Media Group - началото на основния ни стратегически цифров план - стрийминг платформата за събития Investor Media PRO, и 20-ия празник на икономическият ни уеб страница Investor.bg ", разяснява Виктория Миткова, изпълнителен шеф на Investor Media Group .

На страниците на бизнес списанието Bloomberg Businessweek българската бизнес публика ще има опция да прочете някои от най-важните и извънредни материали от американското издание на Bloomberg Businessweek, както и да открие всичко забавно към пазарите, геополитиката и международния бизнес, разпределено в четири съществени секции - " Бизнес ", " Икономика ", " Стратегии " и " Живот ".

За основен редактор на списанието е определен един от най-утвърдените и уважавани стопански публицисти в България - водещият на предаването " Светът е бизнес " по Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Лаков.

Bloomberg Businessweek ще се издава един път месечно - всеки трети четвъртък в месеца, и ще се популяризира както в комерсиалната мрежа, по този начин и гратис до всички дипломатически задачи и търговски представителства в България, в някои от водещите хотели и на борда на самолетите на националния авиопревозвач Bulgaria Air.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР