Инвестицията във фигура като Николай Младенов е обречена на пълен

...
Инвестицията във фигура като Николай Младенов е обречена на пълен
Коментари Харесай

Симов: Николай Младенов е гъвкав като тайландска танцьорка и изпълнява поръчки

Инвестицията във фигура като Николай Младенов е обречена на цялостен неуспех и крушение. Той е човек без личен престиж, а допускам, че даже и без лични хрумвания.
Николай Младенов - това е апотеоз на безгръбначните, симфония на лакейството , написа журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия Александър във връзка появилите се клюки, че Николай Младенов е готвен за заместител на премиера Бойко Борисов. 
 Автор в Биволъ допуска: Задкулисието готви Николай Младенов за правоприемник на Борисов Автор в " Биволъ " допуска: Задкулисието готви Николай Младенов за правоприемник на Борисов
Известният блогър и публицист в уеб страницата " Биволъ " Татяна Кристи показа в своя профил във Фейсбук мнение, че дипломатът Николай Младенов...
. А по-късно беше послушна пионка на Бойко Борисов. Универсален прислужник. Заради това в първия кабинет на ГЕРБ той за няколко месеца беше министър на защитата.
Едва когато Румяна Желева се издъни грандиозно, той пое външната политика. И там ще бъде запомнен главно като реализатор на непознати поръчки. Защото какво тъкмо завоюва България от срещата на сирийската съпротива у нас?
Точно Младенов през нея ни постави цел на гърба и няколко месеца по-късно страната ни беше жертва на терористичния атентат в Сарафово.
Ако някой си мисли, че изтеглянето му в чужбина е изпрало имиджа на този службогонец, би трябвало да върви да се прегледа. Американската преса да си го възхвалява колкото желае. Да си го вземат у тях за министър. И без това не са цъфнали и вързали. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР