Инвестиция от 6,2 милиона евро стартира от Plomariou Isidoros Arvanitou

...
Инвестиция от 6,2 милиона евро стартира от Plomariou Isidoros Arvanitou
Коментари Харесай

Дестилерия Plomari: Инвестиция от 6,2 милиона евро в ципуро отваря вратата за износ към България

Инвестиция от 6,2 милиона евро започва от Plomariou Isidoros Arvanitou Distillery в нови уреди за произвеждане на ципуро в Тирнавос, съобщи маркетинг шефът на компанията Елефтерия Калфопулу пред.

Plomari Distillery има марката Dekaraki, която се създава и бутилира от нейно име от Vasdavanos V. And Co. OE Apostagamata Vasdavanos.

Същата компания ще продължи да създава и бутилира за Dekaraki, само че към този момент в частни уреди на Plomari Distillery. Конкретният план се отнася за разширение на индустриалния потенциал, само че също и за пространствено уголемение, на близко, само че друго място от настоящето и е разказан в капиталов проект, който ще бъде включен в Закона за застрояване.
 България е страната в Европейски Съюз с най-евтини алкохол и цигари
Държавата с най-евтини алкохол и цигари в Европейски Съюз

Големите ценови разлики се дължат главно на особеното данъчно отнасяне на тези артикули в страните от Европейски Съюз

Инвестиционният проект включва увеличение на индустриалния потенциал.

Дестилерията Plomari е очевидец на възхода на ципуро в трендовете за спиртни питиета измежду публиката. Освен това задачата на инвестицията е " облекчаване на потребностите на гръцкия пазар, които съществуващото оборудване не покрива " сега, само че също по този начин и " започване на експорт на Dekaraki.

Дестилерия Plomari се стреми да стартира Dekaraki като " обичайно гръцко ципуро " в страни, които към този момент са показали нараснал интерес към гръцкото ципуро, като България и Германия, само че също и страни от Близкия изток, с преимуществото на едносортовия екстракт. 
 Текилата гони водката за алкохол №1 в Съединени американски щати
Текилата гони водката за алкохол №1 в Съединени американски щати

Това не е добра вест за... екологията
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР