Инвестиционно намерение за взимането под наем на тенис кортовете край

...
Инвестиционно намерение за взимането под наем на тенис кортовете край
Коментари Харесай

Новият клуб на Мико поиска последните свободни тенис кортове в Пловдив

Инвестиционно желание за взимането чартърен на тенис кортовете край Колодрума  е постъпило в Община Пловдив от Търговска колегия „ Локомотив 1924 ”. Това на процедура са последните свободни кортове под тепетата, които Община Пловдив има.
Прочетете още
Клубът, който ги е изискал чартърен за 10 години, бе съществена преди няколко месеца от най-хубавия пловдивски тенисист Димитър Кузаманов – Мико и неговата майка. Двамата напуснаха Търговска колегия „ Локомотив Пловдив ” след скандал с новото управление на най-стария тенис клуб под тепетата. След основаването на клуба Мико се срещна с кмета Здравко Димитров, с цел да потърси подпомагане за развиването на клуб.

Така на идната сесия ще се гласоподава вкарването на тенис кортовете от северозападната страна на Колодрума в Годишната стратегия за предписание с общинско имущество. Те са част от парцела от 8 дка, в който попада и спортната зала на Академик.

За кортовете първо ще се организира търг и едвам тогава може да се вземат от Търговска колегия „ Локомотив 1924 ”, в случай че бъдат класирани преди всичко. Спортното оборудване ще бъде обещано по Закона за спорта чартърен за 10 години.

Припомняме, че сега текат финални процедури за другите два общински корта на Гребната база.

На същата сесия ще се вкара и в Годишната стратегия з даването на футболните стадиони на „ Векта ” на бул. „ Никола Вапцаров ” Инвестиционното намерение  е от ФК „ Спартак Пловдив ”, които и сега употребяват игрищата. Те желаят да ги вземат по Закона за спорта за 10 години и да ги обновят,както самите терени, по този начин и прилежащите здания до тях.  Преди това обаче и за този състезателен комплекс би трябвало да се направи търг.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР