Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп получи награда в тазгодишното издание

...
Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп получи награда в тазгодишното издание
Коментари Харесай

ГАЛАКСИ ИНВЕСТМЪНТ ГРУП С НАГРАДА ЗА „РЕНОВАЦИИ И ЕКСПАНЗИЯ“

Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп получи премия в тазгодишното издание на влиятелния интернационален конкурс SEE Real Estate Awards. Церемонията се организира в Букурещ, а огромният приз за сдружението е в категория „ Реновации и агресия “. Тя се присъжда за новооткрития петзвезден хотел InterContinental Sofia, част портфолиото на компанията. Сградата е изцяло реновирана, построено е напълно ново крило с спомагателни 54 стаи и сега хотелът разполага с общо 194 първокласни стаи и жилища.

Конкурсът се провежда от Europa Property за тринадесета поредна година и има за цел да отличи най-изявените участници на пазара на недвижими парцели в Югоизточна Европа. Техните достижения се правят оценка от без значение интернационално жури и са на база повсеместен принос на пазара, качеството на обслужване на клиентите, нововъведения, търговски триумф и водачество.

Галакси Инвестмънт Груп е и измежду фирмите номинирани в категории „ Инвеститор на годината “, „ Инвеститор - Жилищни планове “ и „ Инвеститор – Офисни планове “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР