Инвестиционната фирма на зетя на кандидата за президент на демократите

...
Инвестиционната фирма на зетя на кандидата за президент на демократите
Коментари Харесай

Фирма на Байдън с мед. инвестиции в Китай - slava.bg

Инвестиционната компания на зетя на претендента за президент на демократите Джо Байдън влага в китайски корпорации през последните няколко години, оповестява breitbart.com.

Дъщерята на Байдън, Ашли, се омъжи за доктор Хауърд Дейвид Керин, отоларинголог и еластичен хирург през 2012 година, който сега поучава Байдън за акцията му и остава основен медицински шеф във компанията StartUp Health, която през годините се обвързва в партньорства с китайски корпорации.

StartUp Health даде подтик на две съществени корпорации в Китай през 2018 година и наскоро похвали реакцията на Китай по отношение на рецесията поради К19.

„ Систематичната и неотложна реакция на Китай за ограничение на COVID-19 се трансформира в самобитен справочник за други страни за систематизираните старания за прекъсване на разпространяването на тази нова инфекциозна болест “, се споделя в обява на StartUp Health през март.

Базираната в Китай корпорация Medebound, която свързва китайски пациенти с американски лекари, е получила помощ от StartUp Health в техните начинания, ориентирани към американския пазар.

По същия метод StartUp Health взаимодейства с основаната в Китай Ping An, една от най-големите застрахователни корпорации в Китай.

През ноември 2018 година Medebound и Ping An - и двете свързани със StartUp Health - подписаха „ всестранно съдействие “ за създаване на „ докинг канал за най-хубавите медицински запаси в Китай и Съединени американски щати по рентгенология, онкология, сърдечно-мозъчни съдови болести и въобще 72 медицински специалности.

Въпросите към околните връзки на StartUp Health с Байдън, когато той беше вицепрезидент от 2009 до 2016 година, бяха публикувани с публикуването на отчет на Politico тази седмица.

В този отчет беше разкрито, че Керин е вложил в компании, борещи се с ковид, до момента в който поучава Байдън за К19 на предизборната акция.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР