Инвестициите в екологията са отговорност и вложение в здравето на

...
Инвестициите в екологията са отговорност и вложение в здравето на
Коментари Харесай

Манол Генов, водач на „БСП за България“ за Пловдив област: Н...

Инвестициите в екологията са отговорност и влагане в здравето на хората и градската среда. Затова в програмата за ръководство на „ Българска социалистическа партия за България “ изрично заляга задължението първите 100 града с най-вече население в страната и всички курорти с народен статут да имат въведена и работеща система за мониторинг и надзор върху качеството на въздуха, който хората дишат.

Става дума за извънредно сериозен ангажимент от дълго време, а П ГЕРБ претърпя цялостен неуспех, орязвайки до едвам тридесетина градовете, които досега могат да се възползват от европейски финансиране за по-добър въздух и по-малко вреди излъчвания в него. Това съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия за Пловдив област, Манол Генов при поредицата си срещи из района.



Екологията е една от сферите, които разумно интересуват хората на всички места, обикалям пловдивския район непрестанно, и в по-големите градове, и в дребните села, където пък има кариери или компании с екологични опасности за въздуха, на всички места тематиката е настояща и хората упорстват за решителна политика и вложения от страна на страната, сподели още той.

Чистата природа, сама по себе си, и като грижа за местата, където хората живеят и работят, е изискване, гаранция и тест за положително ръководство и отношение към здравето на хората. Няма да напомням по какъв начин в най-малко два мандата ние от Българска социалистическа партия сме били извънредно поредни в разкриването на незаконно безхаберие във връзка на рискови питейни води и рискови отпадни води, противоречиви кариери за рандеман на инертни материали в непосредствена непосредственост до обитаеми места, или унищожени реки и незаконно изсечени гори, хората недоволстват редовно, а властта на ГЕРБ се прави, че роса я ръми.

Затова и задължението на Българска социалистическа партия за България за зелена стопанска система не е съответна активност и една стъпка, а сложна промяна на цялата стопанска система, на търговията и даже културата на ползване, безапелационен е Генов. На срещи с гласоподаватели в Садово, Куклен, Царацово, Труд и още други обитаеми места в пловдивско, Манол Генов разказа акцентите в областта на екологията и стопанската система, които в този момент Българска социалистическа партия за България декларира с готовността същите да бъдат претворени в действителна стратегия за ръководство на страната скоро.



Оптимално ръководство на водите с оглед предварителна защита от наводнения и обезпечаване на вода за битови потребности и напояване през „ сухите месеци”. Стимулиране повторното потребление на отпадъчните води за потребностите на напояването и промишлеността, това бе част от делата с хората по селата, които имат бизнес в земеделието. Специален акцент са вложенията върху инсталациите за филтриране на питейни води, както и основаване на проект за залесяване на обезлесените територии към реките и язовирите.

Регионите из страната заслужават да има качествена смяна в структурата на работната мощ, по тази причина социалистите оферират смяна на образователното наличие и плановия банкет в междинните учебни заведения съобразена с потребностите на районните стопански системи. За целевата преквалификация на работната мощ в сфери, където има дефицит на експерти страната би трябвало да вложи запас от 130 милиона лв..

Нейн ангажимент е пред бизнеса и поддръжката за по-достъпно финансиране за дребните и междинни предприятия, като и налагането в деяние на капиталови гаранции, с цел да има стимулиран интерес вложителите да дойдат и да останат тук, а не да работят в боязън от напън и непредсказуемост от страна на страната, както ГЕРБ години наред действаше, безапелационен е Генов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР