Инвестиции за повече от 176 млн. лева са сертифицирани от

...
Инвестиции за повече от 176 млн. лева са сертифицирани от
Коментари Харесай

Инвестиции за над 176 млн. лева у нас от началото на годината

Инвестиции за повече от 176 млн. лв. са сертифицирани от началото на годината, оповестиха от, предава БНР. От вложителите се чака да разкрият над 500 нови работни места.
Сертификатите са за седем плана отвън столицата. Три от тях се осъществят във високотехнологични производства и услуги. Инвестициите са в Бургас, Долна Митрополия, Дупница, Девня и Стара Загора.
 Лъчезар Борисов: Има бизнеси, които се оплакват, че парите не доближават до тях Лъчезар Борисов: Има бизнеси, които се оплакват, че парите не доближават до тях
Около 112 милиона лв. e цената на поисканите средства към страната поради затворените бизнеси. Това разгласи министърът на стопанска система...
По оценка на министъра на стопанската система, страната ни се утвърждава като все по-атрактивна капиталова дестинация и през актуалната година, макар пандемията.
Амбицията на министерството е до края на първата една трета на годината да бъдат сертифицирани планове за близо 600 милиона лв.. Проектите се финансират съгласно размера на вложените средства по закона за поощряване на вложенията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР