Инвестиции, които да повишат доходите и да върнат младите във

...
Инвестиции, които да повишат доходите и да върнат младите във
Коментари Харесай

Благомир Коцев, ПП-ДБ: Ще си върнем Варна от онези, които я управляват в сянка | В пълна зала със симпатизанти и в присъствието на лидери от коалицията ПП-ДБ Благомир Коцев представи общинската листа и районните кметове

Инвестиции, които да покачат приходите и да върнат младите във Варна, даде обещание, претендент за кмет на Варна от ПП-ДБ по време на показване на общинската листа и районните кметове във Варна. В цялостна зала във Фестивалния комплекс и в наличието на водачите на Политическа партия - Кирил Петков, Да, България - Христо Иванов и ДСБ - ген. Атанас Атанасов, претендентът за кмет прикани за Варна на хората, на положителната градска среда и на виновния разговор сред общинската администрация и жителите.

„ Няма по какъв начин да не приказваме за слона в стаята. Сегашният кмет и сегашната администрация в действителност не са тези, които ръководят града “, сподели Коцев.
Според него хората знаят кои тесни стопански ползи не разрешават на Варна да се развива. Той даде обещание, че ще се бори за Варна без външна страна, с паркове и зелени пространства, с добра инфраструктура в кварталите и отмерено покритие на обществените услуги. Детски градини, ясли и по-уреден градски превоз, добра среда за децата и фамилиите са измежду главните му цели.

„ Кампанията не стартира в този момент, ние работим от месеци, с цел да чуем проблемите на варненци. Те остават нечути до момента. Презастрояването и инфраструктурата са измежду най-големите болки на хората. За да ги решим, считам, че би трябвало да имаме поетапно, а не стремително или предизборно развиване “, отговори Коцев на журналистически въпрос.
„ Познавам всички хора в листата персонално и знам, че те са почтени хора, които ще работят за обновлението на Варна, за връщането на изгубената й популярност и за по-добър живот за всички поданици на морската столица. Нито един от тях няма стопански зависимости “, добави Коцев.
„ Планираме да предизвикваме промени в общия организационен проект. В динамичен град като Варна, той би трябвало да се сменя, откакто е бил в действие към този момент 10 години. Варна има потребност от повече зелени площи. Това е заложено в проекта „ Парк във всеки квартал “, който ще построи паркове върху общински площи “, разясни Коцев.
„ Винаги съм считал по този начин. Никога не сме били срещу повдигането на възбраната “, безапелационен беше Коцев, който като регионален шеф спря придвижването на коли по крайбрежната алея.
„ Трябва да има инфраструктурно решение с построяването на буферен паркинг, какъвто е бил и проектът преди доста години “, разясни Коцев. Според претендента за кмет от ПП-ДБ, това може да се случи като бъде построен надземен или под земята паркинг под бул. Княз Борис I, който да е в изгода и на жителите на прилежащия квартал „ Чайка “.
Разчитам на мажоритарния избор на хората, ще се обърнем към тях и техните проблеми и ще предложим решения. Хората би трябвало да бъдат чути, откакто повече от 10 години към този момент те се усещат забравени от кмета Портних, съобщи Коцев.

„ е най-хубавият избор и за Варна и индивидът, който ще направи града още веднъж един от най-красивите в България “, разяснява водачът на Политическа партия Кирил Петков.
„ Важно е да си вземете Варна назад. Кажете на роднините и околните си, на приятелите си, че би трябвало да гласоподават “, прикани варненци ръководителят на Да, България Христо Иванов.
„ Симпатизантите на ДСБ знаят, че Варна от дълго време е наша идея. Призовавам да се активизираме и да излезем да гласуваме с номер 66 “, сподели водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов, като добави, че идващият късмет за смяна в града ще е чак след четири години.
„ Ще си върнем града “, разгласи Коцев под овации и даде обещание, че екипът от общински съветници и районни кметове ще работят с цел да върнат славата на Варна като морска столица.
„ Нашата листа е единствената, която работи за елементарните хора и няма тесни стопански зависимости “, безапелационен беше той.

За, като претендент за кмет от листата на ПП-ДБ във Варна жителите могат да гласоподават с номер 66 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023..
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР