Инвеститорите постоянно търсят акции, които са подценени, не са широко

...
Инвеститорите постоянно търсят акции, които са подценени, не са широко
Коментари Харесай

Tоп 5 подценени акции, които инвеститорите следят

Инвеститорите непрекъснато търсят акции, които са подценени, не са необятно следени и имат капацитет за напредък.

Търговците на дребно са изправени пред предизвикването да се ориентират в другите способи за разкриване на нова информация в този голям пейзаж.

В тази публикация може да видите 5 акции и да придобиете визия за какво избрани акции може да заслужават внимание и дали вложителите или елементарните читатели би трябвало да ги наблюдават.  

GAN Limited

Технологична компания от казино бранша притегли нараснало внимание от страна на вложителите след оповестяването на придобиването си. Sega Sammy Creation, поделение на Sega Sammy Holdings, Inc. разкри проектите си да придобие компанията за $1.97 на акция в брой.  

Придобиването ще бъде гласувано от акционерите на особено заседание на 31 март 2024 година, като в случай че бъде утвърдено, се чака то да завърши през четвъртото тримесечие на 2024 година Като се има поради тримесечният период до гласуването, други страни могат да проявят интерес.  

Освен това придобиването на GAN може да подтиква по-нататъшни сливания и придобивания в бранша на онлайн игрите.

Marathon Digital Holdings

Компанията за рандеман на Биткойн токени означи растеж на акциите си, откакто регистрира резултатите за третото тримесечие. Въпреки че приходите на компанията в размер на $97.8 милиона демонстрираха нарастване на годишна база, те не доближиха консенсусната препоръчана оценка от $99.70 милиона.

Marathon означи внезапен растеж на приходите заради 467% нарастване на производството на Биткойн и 32% нарастване на цената на BTC през тримесечието.  

Като изключим приходите, акциите на Marathon са волатилни, повлияни от неотдавнашното повишаване на цените на Биткойн .

Eli Lilly and Company

Тази фармацевтична компания притегли нараснал инвеститорски интерес след утвърждението на FDA за разширена приложимост на нейното лекарство за намаляване Tirzepatide. Очаква се лекарството да бъде налично в Съединени американски щати до края на годината на по-достъпна цена спрямо други медикаменти за намаляване от Novo Nordisk.

Astra Space

Космическата компания означи растеж на акциите си, защото създателите Крис Кемп и Адам Лондон предложиха да придобият останалата част от компанията, която към момента не имат, на цена от $1.5 на акция.  

Това известие последва разглеждането на оферти за финансиране и стратегически транзакции от страна на управителния съвет на компанията. Въпреки че акциите на Astra нарастнаха с над 50%, те към момента се търгуват под офертната цена от $1.50, като все още на писане на публикацията се търгуват на цена от $1,35.

Coinbase Global

Платформата за продан на криптовалути притегли засилен инвеститорски интерес, откакто регистрира финансови резултати за третото тримесечие, които надвишиха прогнозите на анализаторите.

Интересът към Coinbase евентуално е обвързван с повишението на цената на Биткойн и възходящия оптимизъм във връзка с евентуалното утвърждение на Биткойн ETF през идващите месеци.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР