Инвеститорите не си спомнят катастрофалния мини“ бюджет на Обединеното кралство

...
Инвеститорите не си спомнят катастрофалния мини“ бюджет на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Пазаруването без данъци в Обединеното кралство може да помогне не само на туристите

Инвеститорите не си спомнят пагубния „ мини “ бюджет на Обединеното кралство за 2022 година с доста любов. Но препоръчаното от някогашния министър председател Лиз Тръс унищожаване на „ туристическия налог “ в страната е една бързо отстранена политика, която провокира възприятие на блян.

Идеята за възобновяване на извършването на покупки без Данък добавена стойност за интернационалните гости беше обърната през след злощастния бюджет. Но бизнесът се надява на смяна на мнението. Канцлерът Джереми Хънт подреди на фискалния контролен орган на страната да ревизира дали отдръпването на политиката при започване на 2020/21 година е нараснало хазната на хазната - или коства на стопанската система.

Независими стопански изследвания допускат второто. Компаниите за търговия на дребно, хотелиерството и туристическите компании биха се възползвали от още един волтеф.

Съгласно първичната политика, купувачи от чужбина имаха право да изискат възобновяване на Данък добавена стойност, в случай че не бяха поданици на Европейски Съюз. След Брекзит държавното управление реши, че ще т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР