Инвеститори биха променили решението си за инвестиции си у нас

...
Инвеститори биха променили решението си за инвестиции си у нас
Коментари Харесай

Даниел Лорер: В държавата пари има, въпреки че сме много крадени

Инвеститори биха трансформирали решението си за вложения си у нас поради ниския ритъм на имунизация. Това съобщи министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер. Според него за всеки шеф е най-важна работната ръка и в случай че чиновниците са заболели това би сложило под въпрос целия работен развой.

Той разяснява и някои неразбирателства сред обединението, като назначението на Петко Сертов от външния министър и разминаването в позициите във връзка с НАТО на министърът на защитата Стефан Янев и министър председателят Кирил Петков.

„ Ние сме един млад екип, четири партии, които не сме работили дружно и в границите на 10 дни сме изправени пред доста съществени провокации и считам, че съумяваме да реагираме съответно. Това не са гафове, а естествени стъпки от растежа на едно държавно управление “, сподели още Лорер пред Нова телевизия.

" Пари има. Както споделя и министър Василев – ние сме ненадейно богати, доста крадени и пари има за най-различни ограничения. Както казахме и по време на предизборната си акция – за нас е значимо да сме здрави и една дейна акция за изгодите от имунизирането е доста важна”, съобщи още той.

Министерството на нововъведенията, когато се конституира, също ще вкара зелен документ, само че за момента не е обсъждано да бъде въведен за цялата администрация.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР