Инвеститорът на крематориума в Куклен се отказва от проекта си.

...
Инвеститорът на крематориума в Куклен се отказва от проекта си.
Коментари Харесай

Край с проекта за крематориум в Куклен, инвеститорът се...

Инвеститорът на крематориума в Куклен се отхвърля от плана си. Това е декларирал самият той на среща с митрополит Николай, оповестиха от община Куклен.

По самодейност на митрополит Николай бе проведа среща  с кмета на община Куклен, областния  шеф и представителите на капиталовото предложение от " ФУНДАМЕНТ " ООД,  касаещо построяването на противоречивия крематориум, написа в известие от общината.

По време на срещата вложителят е декларирал, че от негова страна ще има заявление в общината  и в митрополията, с което се отхвърля от плана си. Това заявление към този момент е входирано в общината. В момента тече процедурата по преустановяване на  инвестиционното  желание.

Припомняме, че преди повече от година в община Куклен беше импортирано капиталово предложение за създаване на инсинератор  за човешки тленни остатъци на територията на Куклен. Последва бурна социална реакция и подписка, събрала недоволството на повече от 2000 жители. Митрополит Николай поддържа жителите на Куклен в този разтревожен миг.

„ Жителите на Куклен се успокоиха от това решение и всички сме извънредно признателни на  митрополит Николай за голямата поддръжка ", уточни кметът на Куклен Мария Белчева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР