Инвестиране. Думата звучи сложно, а съзнанието рисува познати от телевизията

...
Инвестиране. Думата звучи сложно, а съзнанието рисува познати от телевизията
Коментари Харесай

ОББ Мобайл слага инвестирането във всеки джоб

" Инвестиране ". Думата звучи комплицирано, а съзнанието рисува познати от малкия екран и киното сюжети със строги костюмирани дами и господа, които подписват покупко-продажби за милиони по високите етажи на този или оня небостъргач в Манхатън или Лондонското Сити. Всъщност, да инвестираш не значи да боравиш ежедневно със 7-цифрени суми в региона на Уолстрийт. Да инвестираш значи да накараш парите си да работят за теб.

Разбира се, не всеки е в положение самичък да подбере фирмите, в които да закупи акции, а и по-късно и да следи ежедневно протичащото се на пазара, с цел да купи или продаде в верния миг. Затова през днешния ден можем да поверим средствата си на фондове, чиито специалисти деликатно сортират портфолиото за баланс сред сигурност и рентабилност.

Допълнителен бонус при потреблението на такова решение е опцията автоматизирано да се заделя закрепена сума всеки месец, като сами решавате по кое време и за какъв интервал да инвестирате.

Придобиването на дялове във фонд посредством систематично вложение е по-лесното решение спрямо това да правиш всичко самичък, само че въпреки всичко си остава ангажиращ развой, който отхвърля мнозина. В можете да заявите единствено в 4 лесни стъпки и да следите инвестицията си когато и да е.

Какво съставлява СИП през ОББ Мобайл?

Систематичният капиталов проект през ОББ Мобайл е напълно цифров развой - приложението за смарт телефони ОББ Мобайл предлага опция на визитата в банковия клон, като всички документи се подписват отдалечено. Нужно е да сте пълновръстен български жител с годна персонална карта, съвместимо устройство, интернет достъп и да сте сегашен клиент на банката.

Стъпките за заявяване на СИП в ОББ Мобайл са оптимално улеснени, тъй че всеки консуматор може да се оправи с тях:
Потвърждавате фонд ОББ ЕкспертИйз Динамичен Балансиран (евро) или фонд ОББ ЕкспертИйз Динамичен Балансиран (лева), като можете да се запознаете с Основен Информационен Документ; Задавате параметри - каква сума да отделяте на месец, на коя дата и от коя сметка. Можете дори да дадете име на своя СИП според от задачата, за която инвестирате - да вземем за пример " Пътуване ", " Образование " или " Спокойни старини " ; Запознавате се с документите и ги потвърждавате, в които са текстът на контракта, прогнозните разноски, общите условия, цената и други; Подписвате документите с пръстов отпечатък, лицево различаване или ПИН; Няма последваща стъпка - всичко е готово.
От ОББ означават, че нормално завършването на целия развой лишава не повече от 11 минути. Минималната сума за инвестиция със СИП в ОББ Мобайл е 10 лв. или 10 евро - сами определяте какъв брой да давате съгласно своите потребности и упования.

Защо да изберем СИП от ОББ

Систематичното вложение е измежду най-достъпните способи за вложение. Клиентът избира уместно за него решение измежду взаимните фондове на Кей Би Си Асет Мениджмънт Н.В. и по-късно може да следи инвестицията си благодарение на ОББ Мобайл.

Освен удобствата при заявяване на СИП през ОББ Мобайл, потребителите ще схванат и сами, че:
Екип от експерти се грижи и ръководи инвестицията - не е належащо познаване и следене на финансовите пазари; Сигурността е обезпечена с криптиране, софтуерен токън и биометрия; Няма закрепен краен период на инвестирането; Във всеки един миг можете да получите подпомагане на телефон *7171, в комфортен за вас клон на ОББ или от цифровия помощник на ОББ - Кейт; В рамките на до 10 работни дни можете да разполагате със средствата си, като поръчката за назад изкупуване се подава в клон на ОББ.
Без да го осъзнаваме, всеки ден влагаме - време, труд, средства, в своите цели, хрумвания и фантазии. Систематичният капиталов проект от ОББ е естествено продължение на всичко това. С него единствено няколко клика са задоволителни, с цел да стартират парите ти да работят за теб, до момента в който ти се концентрираш върху всичко останало.

ВАЖНО! Тази информация съдържа маркетингов материал и не съставлява капиталова консултация, съвет, капиталово изследване или рекомендация за вложение и не следва да се пояснява като такава. Информацията е годна към датата на публикуването ѝ и може да се промени в бъдеще.

Стойността на дяловете на груповите капиталови схеми се трансформира във времето и може да бъде по-висока или по-ниска от цената сега на вложение. Не се подсигуряват облаги и съществува риск за вложителите да не си възстановят цялостния размер на вложените средства. Затова е целесъобразно вложителите да се срещнат със спецификата на финансовите принадлежности, в които желаят да влагат и да преценяват до какъв брой те са подобаващи за осъществяване на техните капиталови цели и податливост към риск, преди взимане на капиталово решение.

Инвестицията, която се предлага, се отнася до придобиване на дялове във фонд, а не до активи, в които фондът влага. Моля, запознайте се с Основния информативен документ и Проспекта, преди да инвестирате. При поискване, можете да получите хартиено копие на тези документи гратис във всички клонове на ОББ, в границите на нормалното им работно време с клиенти.

Пълна и най-актуална информация по отношение на предлаганите от ОББ фондове, може да намерите на www.ubb.bg, в секция " Спестявания и вложения " на интернет страницата на " Кей Би Си Асет Мениджмънт Н.В. - КЛОН " КЧТ - www.ubbam.bg, както и в клоновете на ОББ, където може да получите и персонализиран капиталов съвет. Резюме на вашите права като вложител е налично на следните хипервръзки, на български език: и на британски език:.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР