Инвестиралите в XRP следят отблизо движението на цената на монетата,

...
Инвестиралите в XRP следят отблизо движението на цената на монетата,
Коментари Харесай

Прогноза за цената на XRP през октомври

Инвестиралите в XRP наблюдават от близко придвижването на цената на монетата, откогато на 13 юли искът на Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) против Ripple взе непредвиден поврат.

Ripple, структурата, която стои зад XRP , получи доста облекчение, когато съдът постанови, че XRP не постоянно се квалифицира като скъпа книга, което докара до краткотраен скок в цената ѝ.

Познат крипто аналитик, прочут като “ “, в неотдавнашна обява в TradingView от 13 септември даде прозрения за това какво може да чака XRP през идващите месеци. Той обаче призна, че позитивното влияние от правосъдното решение е намаляло.

Анализаторът означи , че след решението XRP е претърпяла бърз скок, който е изтласкал цената ѝ над $0.90, за първи път от април 2022 година насам. И въпреки всичко, този скок беше временен, защото цената на XRP стартира да спада в две обособени етапи. Според разбора този спад в последна сметка накара XRP да се потопи под 1D MA50 (50-дневната пълзяща междинна на дневна ценова графика), пробивайки основни равнища на поддръжка и достигайки 1-дневната MA200 и 1-седмичната MA50.

Тези основни пълзящи междинни в този момент откриват актуалната зона на поддръжка за XRP, показвайки равнището, на което купувачите се намесват, с цел да поддържат криптовалутата .

Като се имат поради тези оценки и механически разбори, TradingShot изрази оптимистична вероятност за XRP. Анализаторът дефинира средносрочна ценова цел от $0.56750 за октомври, което значи убеденост, че цената на XRP ще продължи да се повишава през идния месец.

Забележителен аспект на разбора на TradingShot е разпознаването на 1-дневния показател на относителната мощ (RSI), който образува по-високи дъна. Важно е да се означи, че този модел евентуално допуска образуването на дънна поредност, сходна на следената на 02 януари 2023 година и 13 юни 2022 година

Съпоставяйки актуалната пазарна динамичност с модела, зародил сред юни и декември 2022 година, TradingShot направи паралели с интервала от април до септември 2023 година Това съпоставяне допуска, че ценовата траектория на XRP може да отразява сходен модел с позитивни последствия.

Гледайки по-далеч в бъдещето, TradingShot очерта и дълготрайна цел от $0.9300 за януари 2024 година Тази разширена прогноза сподели, че позитивната инерция може да се придвижи и през новата година.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР