Инвенио РК е българско дружество, част от утвърдената немска инженерна

...
Инвенио РК е българско дружество, част от утвърдената немска инженерна
Коментари Харесай

Инвенио РК: Подпомагаме клиента в постигането на успех в...

Инвенио РК е българско сдружение, част от одобрената немска инженерна компания Invenio. Дейността на компанията е фокусирана в региона на обслужването на производители и снабдители от автомобилната, машиностроителната и електронната индустрия, като групата е един от водачите в даването на услуги, свързани с подобряването и развиването на качеството в тези индустриални браншове.

Invenio е учредена в Германия от Алфред Кечгес (Alfred Keschtges) през 1986 година Притежава богат интернационален опит и представителства в Европа (Германия, Полша, Чехия, Словакия, Нова Зеландия, Македония, Румъния, Сърбия и България), Китай, Съединени американски щати и Австралия. Служителите на компанията в световен мащаб надвишават 3000 индивида. У нас сдружението има офиси в градовете София, Пловдив и Русе и многочислени клиенти в цялата страна.

За богатото портфолио от услуги на Invenio

Основните услуги, които Инвенио предлага на българския пазар, са в областта на развиването на качеството на доставките; подбиране, корекция и доработка на детайли; консултиране на клиенти в областта на човешките ресурси; аутсорсинг на специалисти; аутсорсинг на индустриални и логистични действия. „ Всички наши услуги оказват поддръжка при решаването на проблеми с качеството на продукцията в обстановки, при които наличните запаси на предприятието са незадоволителни “, разясниха от сдружението.

Телефон: 0893347977 (oтдел Човешки ресурси)
Имейл: [email protected]

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР