Инцидентът стана в събота около 15 часа при разклона за

...
Инцидентът стана в събота около 15 часа при разклона за
Коментари Харесай

Заспиване за волана е вероятна причина за сблъсъка, отнел живота на учителката Янита

Инцидентът стана в събота към 15 часа при разклона за село Черни връх. Зад кормилото на лекия автомобил " Ситроен С3 ", в който пътували Янита и двете й дъщерички - на 5 и 8 години, била 53-годишната й майка Елена. В тях се удря челно идващият отсреща лек автомобил БМВ, ръководен от 59-годишния Атанас Андонов от село Константиново. При удара на място умира Янита, а децата и майка й бяха откарани в УМБАЛ-Бургас с тежки пострадвания.

Виновният водач също бе настанен в хирургията на лечебното заведение за наблюдаване, само че без забележими контузии. Взетите му проби за съществуване на алкохол и опиати са негативни. 

По случая се води следствие под наблюдаване на прокуратурата. До момента на лидера не е повдигнато обвиняване. 

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град оповестиха, че търсят очевидци на случая, които да подкрепят стартиралите дейности по следствието. " Призоваваме жителите да позвънят на тел. 112 за връзка с полицейските чиновници, работещи по формираното досъдебно произвеждане ", прибавиха от полицията в Бургас.

Съпругът на починалата Янита Иван Дошев е чиновник на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Два дни след злополуката той настоя за обективна присъда.

" Очевидци описват, че виновникът за случая е криволичил по пътя. Малко преди да се блъсне в автомобила на брачната половинка ми този човек е щял да провокира друго пътно-транспортно произшествие ", описа служителят на реда.

Вчера 33-годишната Янита бе изпратена в последния си земен път. Днес се чака дъщеричките й и майка й да бъдат изписани от болничното заведение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР