Инцидентът стана на 29 октомври м.г. на пътя между пазарджишките

...
Инцидентът стана на 29 октомври м.г. на пътя между пазарджишките
Коментари Харесай

Последна Информация: Дрогиран С Бмв Уби Двама Край Пазарджик! Преди Малко Властите Съобщиха

Инцидентът стана на 29 октомври м.г. на пътя сред пазарджишките села Братаница и Ветрен дол. 19-годишният Олег седнал зад кормилото на лекия автомобил БМВ под влияние на опиати и без удостоверение за правоуправление. Младежът, който карал с превишена скорост от 102 км/ч, изгубил надзор над колата, която изхвърчала от пътя и се блъснала в крайпътно дърво. След удара БМВ-то е било смачкано до неразбираемост. Нина и Наско починали на място.

Прокуратурата изиска 9 години затвор за лидера, които след редукцията да станат 6. Адвокатите на фамилиите на двамата починали пък приканиха за оптимално наказване за Олег Чавдаров, което е 15 години, след приспадането - 10 година, базирайки се на шофирането му под влияние на опиати и без удостоверение за правоуправление, съобщи " Виделина ".

Съдът бе по-строг от желаното и от двете страни, само че остави 19-годишният обвинен с мярка за неотклонение „ подписка “, избрана му в досъдебното произвеждане, защото през днешния ден прокурорът не счете за належащо да изиска по-тежка от съда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР