Инцидентът се случва преди около осем години в Афганистан по

...
Инцидентът се случва преди около осем години в Афганистан по
Коментари Харесай

Войник след трансплантация на пенис: Вече отново изпитвам удоволствие

Инцидентът се случва преди към осем години в Афганистан по време на обикновен патрул. В един миг обаче взводът попада в засада, устроена от талибани. В хаоса от безразборна пукотевица и голям брой детонации американски боец оцелява по знамение, само че в следствие от гърмеж губи половите си органи. След този миг животът му се прекатурва и на няколко пъти през главата му минават мисли да постави завършек на страданието си.

Три години след злополуката обаче се появява вяра, когато един от най-известните хирурзи му предлага да го оперира и опция да възвърне половите му органи.

Така боецът от армията на Съединени американски щати, чието име не се оповестява, се подлага на фалопластия, или това е естетическа реорганизация на външните гениталии. Рядката намеса се състояла в това да се в профил част от тъканта на предмишницата дружно с нервите и кръвоносните съдове, и се основава ролка месо и се вгради в слабините. След това се присажда реплика на пенис, която разрешава на мъжа да уринира, само че с цел да получава ерекция е нужен специфичен имплант.

В днешно време трансплантацията на сексуален орган е считана за най-скъпата, като цената за сходна хирургична интервенция варира сред 300 и 400 000 $ по данни на ''Ню Йорк Таймс''.

,,Подобно осакатяване като че ли ми постановяваше възбрана да имам връзка. Чувствах се по този начин, като че ли бях наказан да остана самичък до края на дните си. Дълго време се борех да се възприема като мъж. […] Сега още веднъж се усещам пълноцен и изпитвам удоволствие'', споделя през американското издание боецът месеци след претърпяната интервенция.

Той е безапелационен, че към този момент има естествена ерекция и още веднъж може да почувства ерогенните си зони.

Мъжът обаче няма право да има деца, защото на процедура създаваната от него семенна течност е с непозната ДНК и донорът не е дал документално позволение да бъде употребен генетичния му материал.

По последни данни на Пентагона над 1300 американски бойци, служили на задачи в Ирак и Афганистан, са получили контузии в региона на гениталиите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР