Инцидентът се случи в центъра на Дупница, като за по-малко

...
Инцидентът се случи в центъра на Дупница, като за по-малко
Коментари Харесай

Психичноболният мъж, отвлякъл две деца в Дупница, е бил известен ...

Инцидентът се случи в центъра на Дупница, като за по-малко от половин час мъжът е арестуван от служителите на реда, а децата са открити невредими изоставени край параклис над града.

 

" Бяха проведени КПП-та в целия град. Не можем да кажем по какъв начин се е държал с децата. Веднага осигурихме психолози, които да беседват с тях и с майка им, само че при намирането им бяха спокойни. Няма данни да е показал експанзия към децата. Лицето е известно на полицията ", разяснява в ефира на Българска национална телевизия Йордан Зарев, шеф на РУ-Дупница.

Според него при задържането си мъжът не е оказал опозиция.

 

Майката на децата оставила ключовете на таблото и излязла от колата, с цел да отиде до аптека, когато мъжът решил да похити автомобила.

 

Установено е, че мъжът, откраднал автомобила, е на 39 години. Той е с психологични проблеми, потвърдиха от полицията. Преди няколко години дупничанинът е арестуван след кражба на патрулен автомобил, паркиран пред районното ръководство в града. Тогава в опит да избяга от униформените мъжът катастрофира с полицейския автомобил.

 

Извършителят е арестуван за 24 часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР