Инцидентът със самолет на Бритиш еъруейс на Летище София се

...
Инцидентът със самолет на Бритиш еъруейс на Летище София се
Коментари Харесай

Разследват инцидент със самолет на ”Бритиш еъруейс” на летище София

Инцидентът със аероплан на ”Бритиш еъруейс ” на Летище София се е случил на 26 януари. Според информация от летището влекачът, който избутва самолета „ влиза в прикосновение с част от обшивката на мотора ”. От това изказване не излиза наяве дали става въпрос за конфликт и какъв тъкмо е случая, само че по случая се води следствие.
" При маневра влекачът, който избутва аероплан на Бритиш еъруейс, влиза в прикосновение с част от обшивката на мотора. Информирани са способените органи и се води инспекция. Всички пасажери са премаршрутирани с други полети ", Това са обяснили Dir.bg от летище София.

Инцидентът незабавно е регистриран, като по случая се води и следствие. Става въпрос за полета, който е бил плануван за 14,05 часа. Около 20 пасажери са трансферирани на други направления, а останалите близо 100 са изхвърчали в 23,44 часа, откакто от компанията са изпратили празна нова машина с нов екипаж.

За следствието на случая се чакат да дойдат представители на самолетната компания от клона им в Румъния, които да изследват обстоятелствата и събитията от случката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР