Инцидентът с ваканционното бунгало на Ани Салич се случил, след

...
Инцидентът с ваканционното бунгало на Ани Салич се случил, след
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Огнен Ад В Къщата На Ани Салич, Всичко Е В Пламъци!

Инцидентът с ваканционното бунгало на Ани Салич се случил, откакто тя пробвала да сготви вечеря за себе си и сина си Лазар. Не е известно дали водещата е не запомнила включен котлона в кухнята, или пък е станало късо съединяване в някой от електроуредите. Новинарката твърдяла, че става въпрос за електроавария пред пожарникарите, само че съседите й по парцел на Халкидики са уверени, че Салич просто е зарязала без контрол включен котлон и по тази причина е избухнал пожара.

„ Щеше да изпепели десетки бунгала и вили към плажа. След това дори не се извини, а още на идващия ден си потегли за България. Нейното бунгало изгоря съвсем изцяло “, гневят се на нехайството на известната телевизионерка българи с парцели на Халкидики.

От позор Ани Салич напуснала мястото на случая със слънчеви очила и нахлупила шапка съвсем до равнището на очите.

Водещата на новините си купи бунгало на известния гръцки полуостров през 2014-та година. Тогава Салич брои за парцела към 100 000 евро. След раздялата с мъжа й Бранко бунгалото остана за нея и децата й. При всяка опция Ани отскачаше до южната ни съседка, с цел да се наслаждения на тюркоазените води на Егейско море.

Ани Салич подпали бунгалото си в Гърция сн. ХотАрена

След миналогодишната повреда, водещата на новините е оповестила за обмен имота си. Засега обаче той към момента не е продаден, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР